Nieuws detail

23.06.2021 Nieuws

Een eigen kledingmerk starten: Zef deed het!

Jong en ambitieus maar dan... corona happens! 
Zef - student Industrial Design - startte zijn eigen merk. 

Al langer liep Zef met het idee een eigen kledingmerk te starten, nu pakte hij de kans. En een eigen kledingmerk? Dat begint natuurlijk met een goede naam. 

De start van een nieuw kledingmerk

ZEYE werd de naam. Een combinatie van het engelse woord voor oog, en de eerste letter van de naam van de founder. Het oog is een bekend symbool en heeft interessante en krachtige betekenissen als "Truth", "Light" en "Vigilance". 


Het ontwerpen van het logo

De perfecte naam voor het nieuwe kledingmerk is gevonden. Daar hoort een geschikt logo bij. Het logo van kledingmerk ZEYE ontstond door een combinatie van de letters Z, E en Y. Founder en ontwerper Zef heeft als doel om met alles wat hij doet positiviteit door te geven. Zo ook met zijn kledingmerk. 

Daarnaast kun je de kleding van ZEYE zelf optimaliseren. Dankzij klittenband op het kledingstuk kun je hierop zelf een label met creatief ontwerp plakken. Zo kun je kleding zelf customizen en dus hoef je minder vaak nieuwe kledingstukken te kopen. Ook aan duurzaamheid is dus gedacht. 

 

Kledinglabels van EE Label Factory

Zef over zijn kledinglabels die hij via EE Label Factory bestelde: "De shop en samples zagen er allemaal erg mooi en professioneel uit dus ik was meteen overtuigd. Toen de labels binnen kwamen was ik erg blij met het resultaat. Precies wat ik nodig had! Nu ga ik aan de slag met het opbouwen van een community en netwerk om te groeien en positiviteit te verspreiden. 

 

Ook een eigen kledingmerk starten? Vraag dan snel je gratis samples aan voor labels met je eigen logo.

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte over speciale acties,
updates en nieuwe producten

Ander product?

Op zoek naar emblemen, leren labels, lint, band of jacquard stoffen...

GA NAAR EE LABELS