Geweven labels

Vanaf € 313,49 per 500 stuks

Luxury damast, fijn geweven en duurzame labels. We produceren deze hoogwaardige kwaliteit labels om jouw ontwerp optimaal tot zijn recht te laten komen op de kleine oppervlakte van een label. Het merklabel is een hele belangrijke afzender van jouw merk. Zonder merklabel heeft je product geen waarde. Naar ons idee wordt dit vaak onderschat en wordt een label last-minute besteld. Daarvoor bieden wij de perfecte oplossing: wij garanderen hoge kwaliteit én super snelle levertijd!

START MET ONTWERPEN

LET OP! Kies voor letters van minstens 2 mm hoog en breed voor het mooiste en best leesbare resultaat.

Welk geweven label ga je bestellen?

Je brand label, merklabel, geweven label, geweven etiket; het zijn allemaal woorden voor jouw unieke, eigen merketiket. Pas met zo’n merkdrager geef je waarde aan jouw product. Als EE je geweven merklabel maakt kun je ervan op aan dat het er perfect uitziet. Een goede prijs/ kwaliteitsverhouding gecombineerd met een gegarandeerde levertijd van 7 werkdagen maakt de keuze voor EE Label Factory makkelijk.

En voor welke kwaliteit ga je kiezen? Heb je bijvoorbeeld een lichte ondergrond en een donkere tekst of logo dan adviseren wij de kwaliteit Edelweiss, dan weven we een extra spoel in de lichte kleur, zodat je nauwelijks doorschijn ziet van de donkere kleur.

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte over speciale acties,
updates en nieuwe producten

Ander product?

Op zoek naar emblemen, leren labels, lint, band of jacquard stoffen...

GA NAAR EE LABELS