Geweven labels

 

Geweven labels 

Vanaf € 269,24 per 250 stuks

Onze geweven labels zijn een fijne ervaring voor elke klant. Zijde zachte labels van luxe kwaliteit. Daarnaast zijn onze geweven labels ook nog eens gemaakt van gerecycled polyester. Een feestje voor de huid en een feestje voor jouw merk. Want door deze geweven kledinglabels krijgt je kleding een label dat eco-vriendelijk is én van topkwaliteit. 
Weet je waar dit geheim in zit? Wij snijden de geweven labels ultrasoon. Met deze ultrasoontechniek wordt er in hoge snelheid vliegensvlug gesneden, zo wordt de snijrand direct rafelvrij zonder harde kantjes. Weg huidirritaties, hallo zachte labels.
Wegens extreme drukte kan de huidige levertijd van geweven labels momenteel langer zijn.

 

Personaliseer jouw label

Jouw unieke geweven labels kun je van top tot teen personaliseren in onze ontwerptool. Het logo van jouw merk is natuurlijk het belangrijkst, dit is het herkenningspunt voor klanten. Bij het drukken van de geweven labels worden de logo’s heel gedetailleerd weergegeven. Zo springt jouw logo er mooi uit en blijft het makkelijk op het netvlies hangen. Personaliseer jouw label verder door kleuren te kiezen die matchen met jouw huisstijl. Het kan zomaar zo zijn dat je kiest voor een lichte achtergrond, maar wel een donkere tekst of logo hebt. Gebruik dan de kwaliteit Edelweiss– optie in de ontwerptool – dan weven we een extra spoel in de lichte kleur. Het resultaat? Nauwelijks doorschijn van de donkere kleur.

Duurzaamheid en certificaten

Duurzaamheid, dat vinden wij een mega belangrijk onderwerp bij EE Labels. Onze inzet van de afgelopen jaren is daarom ook flink beloond door verschillende belangrijke certificaten binnen te slepen. Wij willen jou ook een stapje verder op weg helpen naar een duurzaam kledingmerk. De geweven label is daar ook onderdeel van. Is duurzaamheid een onderwerp wat jou ook bezighoudt? Mooi, want dan kun je in onze ontwerptool kiezen voor verschillende duurzame opties:

·       Biokatoen (organic cotton): GOTS-gecertificeerd. Dit verzekert jou ervan dat het katoen van de oogst tot en met de productie sociaal verantwoord en duurzaam gemaakt is

·       Duurzame inkt: Oekotex 100 - gecertificeerd. Eerlijke en veilige inkt.

·       Duurzame labels en garen: Newlife™ en OEKO-TEX® Standaard 100 garens. De geweven labels zijn zo dus gemaakt van gerecylede PET-flessen.

·       Duurzame textielproductie: STeP by OEKO-TEX certificaat. EE Labels is als 1ste Europese labelfabrikant gecertificeerd met het duurzame textielproductie certificaat. 

 

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte over speciale acties,
updates en nieuwe producten

Ander product?

Op zoek naar emblemen, leren labels, lint, band of jacquard stoffen...

GA NAAR EE LABELS