Geweven labels

Vanaf € 313,49 per 500 stuks


Luxury damast, fijn geweven labels. We produceren deze hoogwaardige kwaliteit om jouw ontwerp optimaal tot zijn recht te laten komen op de kleine oppervlakte van een label. Het merklabel is een hele belangrijke afzender van jouw imago. Zonder merklabel heeft je product geen waarde. Naar ons idee wordt dit vaak onderschat en wordt een label last-minute besteld. Daarvoor bieden wij de perfecte oplossing: wij garanderen kwaliteit én snelle levertijd!

LET OP! Kies voor letters van minstens 2 mm hoog en breed voor het mooiste en best leesbare resultaat.

Je brand label, merklabel, geweven label, geweven etiket; het zijn allemaal woorden voor jouw unieke, eigen merketiket. Pas met zo’n merkdrager geef je waarde aan jouw product. Als EE je geweven merk maakt kun je ervan op aan dat het er perfect uit ziet. Een goede prijs/ kwaliteitsverhouding gevoegd bij een gegarandeerde levertijd van 7 werkdagen maakt de keuze voor EE Label Factory makkelijk.

En voor welke kwaliteit ga je kiezen? Heb je bijvoorbeeld een lichte ondergrond en een donkere tekst of logo dan adviseren wij de kwaliteit Edelweiss, dan weven we een extra spoel in de lichte kleur, zodat je nauwelijks doorschijn ziet van de donkere kleur.

START MET ONTWERPEN

 

 

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte over speciale acties,
updates en nieuwe producten

Ander product?

Op zoek naar emblemen, leren labels, lint, band of jacquard stoffen...

GA NAAR EE LABELS