LET OP! Onze productie is van 29-07 t/m 16-08 gesloten. Reken wegens drukte na de zomersluiting op maximaal 5 extra werkdagen levertijd. Fijne zomer!

Geweven labels

 

Geweven labels 

Met gerecycled polyester of van biologisch katoen
Vanaf € 284,05 per 250 stuks

Onze geweven labels zijn een fijne ervaring voor elke klant. Zijde zachte labels van luxe kwaliteit. Daarnaast zijn onze geweven labels ook nog eens gemaakt van gerecycled polyester. Een feestje voor de huid en een feestje voor jouw merk. Want door deze geweven kledinglabels krijgt je kleding een label dat eco-vriendelijk is én van topkwaliteit. 
Weet je waar dit geheim in zit? Wij snijden de geweven labels ultrasoon. Met deze ultrasoontechniek wordt er in hoge snelheid vliegensvlug gesneden, zo wordt de snijrand direct rafelvrij zonder harde kantjes. Weg huidirritaties, hallo zachte labels.

 

Personaliseer jouw geweven label

Jouw unieke geweven labels kun je van top tot teen personaliseren in onze ontwerptool. Het logo van jouw merk is natuurlijk het belangrijkst, dit is het herkenningspunt voor klanten. Bij het drukken van de geweven labels worden de logo’s heel gedetailleerd weergegeven. Zo springt jouw logo er mooi uit en blijft het makkelijk op het netvlies hangen.

Personaliseer jouw geweven label verder door kleuren te kiezen die matchen met jouw huisstijl. Het kan zomaar zo zijn dat je kiest voor een lichte achtergrond, maar wel een donkere tekst of logo hebt. Gebruik dan de kwaliteit Edelweiss– optie in de ontwerptool – dan weven we een extra spoel in de lichte kleur. Het resultaat? Een geweven label met nauwelijks doorschijn van de donkere kleur.

Geweven labels: thema duurzaamheid

Duurzaamheid, dat vinden wij een mega belangrijk onderwerp bij EE Labels. Onze inzet van de afgelopen jaren is daarom ook flink beloond door verschillende belangrijke certificaten binnen te slepen. Wij willen jou ook een stapje verder op weg helpen naar een duurzaam kledingmerk. De geweven label is daar ook onderdeel van. Is duurzaamheid een onderwerp wat jou ook bezighoudt? Mooi, want dan kun je in onze ontwerptool kiezen voor verschillende duurzame opties voor de labels van de geweven stof:

·       Biokatoen (organic cotton): GOTS-gecertificeerd. Dit verzekert jou ervan dat het katoen van de oogst tot en met de productie sociaal verantwoord en duurzaam gemaakt is

·       Duurzame inkt: Oekotex 100 - gecertificeerd. Eerlijke en veilige inkt.

·       Duurzame labels en garen: Newlife™ en OEKO-TEX® Standaard 100 garens. De geweven labels zijn zo dus gemaakt van gerecylede PET-flessen.

·       Duurzame textielproductie: STeP by OEKO-TEX certificaat. EE Labels is als 1ste Europese labelfabrikant gecertificeerd met het duurzame textielproductie certificaat. 

Geweven labels maken: zo doe je dat

Geweven labels voelen prettig, zien er kwalitatief uit én kun je zelf ontwerpen. Onze online ontwerptool biedt vele opties voor de geweven labels. Een geweven label maken gaat dan ook in de volgende stappen:

  1. Selecteer de vouwwijze: je kunt de geweven label in diverse vouwwijze bestellen. Denk aan eindvouw, middenvouw en only cut. Verder kun je in deze stap ook kiezen tussen een staande of liggende geweven label
  2. Bepaal het formaat: een bandbreedte tussen de 12 en 67 mm. Dat geeft jou veel ruimte. Ook de lengte van de geweven label kun je zelf bepalen. De keus ligt tussen 32 en 140 mm.
  3. Upload je logo: shine met je eigen logo. Zo ben je onderscheidend van de rest en weet een klant jouw kleding tussen alle andere concurrenten uit te vissen
  4. Bepaal de kleuren: de garen kleuren, figuurkleur, achtergrondkleur. Jij bepaalt het. Gelukkig maar, want zo wordt de geweven label steeds meer jouw label.
  5. Extra optie: kies hier voor ultrasoon snijden. Met deze snijtechniek worden jouw labels superzacht.

In ons assortiment vind je diverse labels. Bekijk ook eens de hangtags, innaailabels, kledinglabels en label met logo.

 

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte over speciale acties,
updates en nieuwe producten

Ander product?

Op zoek naar emblemen, leren labels, lint, band of jacquard stoffen...

GA NAAR EE LABELS