Gedrukte labels

 

Gedrukte labels

Van gerecycled polyester of biologisch katoen
Vanaf € 190,01 voor 250 stuks

Je eigen labels bedrukken voor jouw eigen ontworpen kleding of product zorgt ervoor dat je merk een gezicht krijgt. Natuurlijk weten we allemaal dat dit super belangrijk voor je marketing is. Een T-shirt of broek zonder label is ongeveer hetzelfde als een brief in je brievenbus zonder duidelijke inhoud of afzender: het roept vragen op en laat een slechte indruk achter. Jouw logo en de wettelijke wassymbolen op de kledinglabel zorgt ervoor dat de klant niet zelf op onderzoek uit hoeft te gaan – welk merk is dit, hoe heet mag het gewassen worden, kan het in de droger - maar met een gerust hart de kleding in de was kan gooien. Bij EE Label Factory kun je eco-vriendelijke bedrukte labels bestellen. Het is bij ons mogelijk om de labels te bedrukken op zowel biokatoen als gerecycled polyester. Personaliseer jouw bedrukte label precies zoals jij het wilt. Maak indruk op je klanten!

BESTEL DRUKLABELS

Bekijk voorbeelden

Ontwerptips hoogdruk labels

Ontwerptips labels digitale druk

 

EE Labels is leverancier van:

      

Certificering:                

      

 

 

 

Wat is het verschil met de andere kledinglabels?

Je kunt bij ons de labels helemaal bedrukken en bestellen zoals jij het wilt. Zo kun je naast de bedrukte labels ook kiezen voor geweven labelshangtags en maatlabels. Elk product dat wij leveren heeft zo zijn eigen charmes en voordelen. Misschien vraag je je nu wel af wat de beste keuze is. Dit hangt helemaal af van welke uitstraling jij aan je product wilt geven en wat het meest praktisch is voor de uiteindelijke eigenaar. Een geruststelling voor jou: al onze labels zijn van de hoogste kwaliteit. Dáár hoef je niet aan te twijfelen. 

Wij zetten de voordelen van de bedrukte labelsvoor je op een rijtje:

Gratis sample zakje

Wil je eerst zelf ervaren hoe zo’n bedrukte label eruit ziet voordat je de labels bij ons laat bedrukken? Dat snappen wij helemaal. Online bestellen is sneller en makkelijker, maar niets is fijner dan als eerste de bedrukte label in handen te hebben. Goed nieuws voor jou dus: bij EE Labels kun je gratis een sample zakje bestellen. Zo kun je zelf de kwaliteit checken voordat je de labels laat bedrukken. 

 

 

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte over speciale acties,
updates en nieuwe producten

Ander product?

Op zoek naar emblemen, leren labels, lint, band of jacquard stoffen...

GA NAAR EE LABELS