LET OP! Onze productie is van 29-07 t/m 16-08 gesloten. Reken wegens drukte na de zomersluiting op maximaal 5 extra werkdagen levertijd. Fijne zomer!

Hangtags

 

Hangtags bestellen: vanaf €193,28 per 500 stuks

Hangtags – ook aanhangkaartjes genoemd – zijn die kaartjes in de kleding waar het winkelend publiek meestal het eerste naar grabbelt. Nu is het voor jou een mooie uitdaging om de klant met de hangtag in zijn hand te verrassen. En daar helpen wij jou graag bij. Maak gebruik van onze ontwerptool en zorg ervoor dat die ene klant niet alleen naar de prijs op het hangkaartje kijkt, maar dat zijn aandacht ook getrokken wordt naar jouw oogverblindende logo. Hangtags geven jou ook de ruimte om wat over jouw bedrijf te vertellen. Wat het verhaal achter jouw kleding of kussen? Misschien ben je wel veel bezig met duurzaamheid – net als wij – en wil je dit gebruiken als Unique Selling Point. Goede zet!

START MET ONTWERPEN

Bekijk voorbeelden

Ontwerptips hangtags

 

EE Labels is leverancier van:

      

Certificering:                

      

 

 

 

Waarom hangtags?

Hangtags zijn populair. Niet alleen omdat je jouw eigen merk goed kunt promoten, maar ook omdat klanten steeds vaker willen weten waar hun kleding nu eigenlijk vandaan komt en wat bijvoorbeeld de wasinstructies zijn. Misschien kun je het je maar al te goed voorstellen dat een ultra klein lettertype onhandig is. Daarom is het wettelijk verplicht om kledinglabels te voorzien van goed leesbare en zichtbare tekst. Extra fijn dus, die extra ruimte op de hangtags. Zo kun je met wat meer woorden jouw verhaal vertellen. 

Om jouw eigen huisstijl en logo extra mooi naar voren te laten komen op de hangtag, kun je kiezen uit 8 verschillende papiersoorten, verschillende koortjes en lintjes om de kaartjes aan je product te bevestigen. Heb je al nagedacht over een inlay? Zo’n kaartje dat als extra laagje voor of achter de hangtag hangt. Of tussen een gevouwen kaartje, kan ook nog. Een inlay is super handig wanneer je de hangtag wat rustiger wilt laten ogen. Dan vertel je jouw verhaal gewoon op de inlay. Net zo handig.

Hang tags online bestellen: voordelen

Of je nu thuis of op kantoor zit, hangtags kun je overal snel en eenvoudig bestellen. Onze ontwerptool is bijzonder klantvriendelijk. Prettig, want zo kun jij vanachter je bureau of keukentafel snel aan de slag. Start de configurator en ontwerp snel je hangtag. Bepaal de breedte, de lengte, de vouwwijze en de kleur. Het leuke is dat je ook de kleine details van de hangtag in handen hebt. Ga je voor een koortje of een lint?

Stel zelf je hangtag samen en profiteer ook van deze voordelen:

·      Meester in het vak: maar liefst 120 jaar ervaring

·      100% NL: hangtags worden gemaakt in Nederland

·      Duurzame textielproductie: EE Labels is als 1ste Europese labelfabrikant gecertificeerd met het duurzame textielproductie certificaat

·      Gratis sample zakje: check de kwaliteit van de hangtags

·      Snelle levertijd: binnen 7 werkdagen wordt jouw bestelling aangeboden aan de koerier 

 

Is de hangtag al besteld? Dan kun je binnen no-time aan de slag. Mocht je voor andere items ook labels willen, maar dan nét even een ander model: kijk dan bij onze andere labels. Geweven labels, innaailabel, kledinglabel en logo labels.

 

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte over speciale acties,
updates en nieuwe producten

Ander product?

Op zoek naar emblemen, leren labels, lint, band of jacquard stoffen...

GA NAAR EE LABELS