Levering & retourbeleid

Op deze pagina vindt je de leverings-, betalings en retourvoorwaarden van
Van Engelen & Evers B.V., ingeschreven bij de KvK onder nummer 17001361
BTW nr: NL 0013 52 192 B01

 

1. Algemeen

 1. Op al onze leveringen en diensten zijn de volgende leverings-en betalingsvoorwaarden van toepassing.
 2. Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze algemene voorwaarden van toepassing zijn, alsmede op deze voorwaarden, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

   

2. Prijzen

Alle prijzen zijn excl. 21% BTW kosten en verzendkosten.

 

3. Verzendkosten

 1. Voor verzending van de labels brengen we verzendkosten in rekening.
 2. Levering binnen NL, België en Duitsland €9,50 binnen Europa €19,50 en buiten Europa €42,50. Deze prijzen zijn excl. BTW en evt. inklaringskosten. (ongeacht het aantal pakjes per zending).
 3. We verzenden jouw bestelling als pakket met Track & Trace code.
 4. Het is niet mogelijk achteraf meer pakjes aan jouw bestelling toe te voegen.

   

4. Betaling

 1. Na een bestelling ontvangt je direct van ons een bevestiging per e-mail met daarin een overzicht en een bestelnummer.
 2. Elke bestelling wordt pas geleverd na betaling.
 3. Je kunt direct online betalen middels iDEAL, PayPal, of met credit cards Visa / Mastercard.
 4. Indien U met creditcard kan het geld op moment van betaling meteen gedebiteerd worden, afhankelijk van uw bank.


5. Levering

 1. Alle artikelen worden uiterlijk binnen 7 werkdagen na ontvangst van de goedgekeurde betaling aangeboden aan GLS.
 2. Er wordt per e-mail een bevestiging aan je verzonden inclusief een track & trace code.
 3. Van Engelen & Evers b.v. is niet aansprakelijk voor overschrijding van de aangegeven levertijden of verlies en/of door beschadiging door GLS.


6. Retourneren

Niet tevreden, dan lossen we het op! Wij hebben graag tevreden klanten en besteden onze uiterste zorg aan jouw labels. Mocht je toch niet tevreden zijn met het eindresultaat laat het ons dan binnen 3 werkdagen na ontvangst weten per mail of telefonisch. We bespreken samen hoe we de klacht snel en goed kunnen oplossen. Stuur je labels binnen 5 werkdagen na ontvangst retour zodat we de order opnieuw kunnen weven. We maken dan wel een monster ter goedkeuring. 

 
7. Aansprakelijkheid

 1. Van Engelen & Evers b.v. is niet aansprakelijk voor schade die zou zijn voortgekomen uit het gebruik van de door ons geleverde producten. Van Engelen & Evers b.v. kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel, immaterieel die het gevolg zijn van verkeerd gebruik van de door ons verkochte producten.
 2. Van Engelen & Evers b.v. kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade aan spullen tijdens het innaaiproces.
 3. De inhoud van deze site is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Van Engelen & Evers b.v. kan echter niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. Van Engelen & Evers b.v. is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op haar website.
 4. Van Engelen & Evers b.v. kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit.
 5. Van Engelen & Evers b.v. is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen van een vertraagde levering van de bestelling.

 
8. Vragen/klachten

Van Engelen & Evers b.v. streeft naar tevreden klanten. Mocht je vragen, opmerkingen of suggesties hebben dan worden we hier graag van op de hoogte gebracht.
Klachten dienen per aangetekende zending (dus u stuurt de zending retour voor controle), binnen 5 werkdagen na ontvangst van de producten te worden gedaan.

 
9. Productie

De geleverde hoeveelheid mag 5% (meer of minder) afwijken van de bestelde hoeveelheid. De lengte en breedte van de producten mogen 10% afwijken t.o.v. de overeengekomen lengte en breedte. Het volledig namaken van de modellen kan niet worden gewaarborgd.

 
10. Copyright

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website mag worden gekopieerd, opgeslagen of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Van Engelen & Evers b.v.

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte over speciale acties,
updates en nieuwe producten

Ander product?

Op zoek naar emblemen, leren labels, lint, band of jacquard stoffen...

GA NAAR EE LABELS