Over ons

Door de combinatie van 121 jaar vakmanschap en de continue drive om te innoveren staan we waar we nu staan. Een waardevolle partner voor merken. Niet alleen als toeleverancier maar ook meedenkend en oplossingsgericht. Onze klanten werken in zeer uiteenlopende markten in binnen-en buitenland en werken langdurig met ons samen.

 

Voorbeeld Voorbeeld

Sinds 1900

Voorbeeld

 

EE Label Factory is de b-to-b webshop en onderdeel van familiebedrijf Van Engelen & Evers b.v. waar de 4e generatie Evers nu het bedrijf runt.

 

Kwaliteit, betrouwbaarheid en snelheid zijn de speerpunten waarop wij werken

De productie van alle labels vindt volledig plaats in onze fabriek in Heeze, Brainportregio Eindhoven. Onze mensen maken met groot vakmanschap elke dag weer prachtige eindproducten. Met een eigen ontwerpstudio, een R & D team en vakbekwaam productiepersoneel vormen we een geolied team.

 

100% made in the Netherlands

Voorbeeld

Voorbeeld
7 werkdagen levertijd

 

Niet voor niets hebben wij langdurige partnerships met merken. We zorgen dat de kwaliteit gewaarborgd is, de levertijden worden nagekomen die met je zijn afgesproken.
En we leveren binnen 7 werkdagen, wat voor een geweven label heel snel is! 
Tot 4.000 stuks, voor meer stuks hebben we een paar dagen extra nodig.

De meest duurzame labelproducent van
Europa

EE Labels, het bedrijf achter de webshop EE Label Factory, is het eerste bedrijf in Nederland dat het STeP by-OEKO-TEX® certificaat heeft behaald. We produceren niet alleen duurzaam maar nemen daarnaast onze sociale verantwoordelijkheid en kijken bijvoorbeeld ook naar duurzame inzetbaarheid van ons personeel. Lees meer »

 

Voorbeeld
Voorbeeld Voorbeeld

Persoonlijk advies
voor elk type klant

De labelling van een product is vaak een ondergeschoven kindje maar wij vinden het van essentieel belang om jou daarin bij te staan. Het merklabel is wat de eindgebruiker ziet en daarmee de kwaliteit beoordeelt toch? In deze webshop kun je aan de slag met je ontwerp en zorgen wij voor een prachtig eindresultaat. Maar kom je er online niet uit dan kun je bij ons terecht voor persoonlijk advies door met ons salesteam te bellen of te mailen. Want de mogelijkheid om persoonlijk advies te krijgen vinden wij belangrijk!

 

De complete
markt bedienen

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte over speciale acties,
updates en nieuwe producten

Ander product?

Op zoek naar emblemen, leren labels, lint, band of jacquard stoffen...

GA NAAR EE LABELS