LET OP! Onze productie is van 29-07 t/m 16-08 gesloten. Reken wegens drukte na de zomersluiting op maximaal 5 extra werkdagen levertijd. Fijne zomer!

Labels biokatoen

 

Labels van biologisch katoen

Vanaf €198,06 voor 250 stuks

Niet alleen klanten willen steeds vaker op de biologische tour verder, ook ondernemers zelf kiezen sneller voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Juist onze biologische labels voor kleding passen in dit duurzame plaatje. De biologische labels zijn van biologische katoen gemaakt.

De klant is koning. Daarom kies jij voor biologische labels. Dit maakt je kleding of ander type stoffen product onderscheidend van de rest. Biologische materiaal staat bekend om haar steengoede kwaliteit en haar eerlijke handel. Dát labeltje wil je wel bovenop je biologische label hebben, toch?

Als B2B bedrijf wil je graag je beste beentje voorzetten en dan is een duurzame en biologische label een prachtige stap. Verras je klanten met deze uitbreiding van je assortiment. Of onderscheid jezelf van concurrenten, door wél voor biologische labels te kiezen.

BESTEL GEWEVEN LABELS BIOKATOEN

BESTEL DRUKLABELS BIOKATOEN

Lees alles over labels van biokatoen

Ontwerptips weeflabels biokatoen 

EE Labels is leverancier van:

      

Certificering:                

      

 

 

 

Waar zijn de biologische labels van gemaakt?

In ons assortiment kun je niet alleen bepalen hoé de biologische labels - ook wel organische labels genoemd - eruit komen te zien, maar ook van welk materiaal ze gemaakt zijn. Zo kun je kiezen uit deze duurzame kleding labels:

Onze biologische labels worden doorgaans van katoen gemaakt. Katoen is een fijn en sterk materiaal, wat ideaal is om te gebruiken als kledinglabel of maatlabel. Bij ons katoen kun je er verzekerd van zijn dat het van goede bodem komt, ze zijn namelijk GOTS-gecertificeerd.

Maar niet alleen katoenen biologische labels zijn mogelijk om te bestellen, ook duurzame polyester labels horen in ons assortiment. Waarschijnlijk rijzen direct de vraagtekens op in je hoofd. ‘Polyester, dat is toch verre van duurzaam?’ Onze polyester biologische labels zijn gemaakt van gerecyclede PET-flessen. Super duurzaam dus!

Stel zelf je biologische labels samen

Bij ons is geen biologische label hetzelfde. Je krijgt namelijk de volledige vrijheid om zelf te kiezen voor het model, de maat, de inhoud én het materiaal. Labels en etiketten maken was nog nooit zo makkelijk Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor geweven biologische labels of voor gedrukte biologische labels. Stel zelf je duurzame, biologische labels samen en profiteer van deze voordelen:

 

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte over speciale acties,
updates en nieuwe producten

Ander product?

Op zoek naar emblemen, leren labels, lint, band of jacquard stoffen...

GA NAAR EE LABELS