Nieuws detail

16.07.2021 Nieuws

FEST: Dutch Design én geproduceerd in Nederland

Labels we love: FEST is een Nederlands interieurmerk wat in 2013 is opgericht door founder en creative director Femke Furnée. 
Vanuit haar persoonlijke oogpunt dat voor goed ontworpen design niet altijd de hoofdprijs betaald hoeft te worden. Zélfs niet als dit in Europa of zelfs Nederland wordt geproduceerd. 

Lokale productie

Het designmerk biedt betaalbaar high-end design en de best mogelijke service. Dankzij productie dicht bij huis en nauw contact met producenten kan FEST de gewenste kwaliteit garanderen. Hiernaast ben je er op deze manier zeker van dat de items veilig, eerlijk en vaak ook duurzaam gemaakt zijn. FEST belooft dat mooie dingen maken niet ten koste mogen gaan van onze aarde. 

FEST x EE Label Factory

De labels die geproduceerd worden bij EE labels gebruikt FEST in de productie van hun kussencollectie. Deze kussencollectie wordt geproduceerd bij ONS label Breda. Zij zijn een sociale onderneming die mensen helpen met een afstand tot de arbeidsmarkt om te (her)integreren, door ze nieuwe vaardigheden, de Nederlandse taal en vooral: een ambacht te leren.

Ook een duurzaam merk beginnen? Op zoek naar lokale leveranciers en een lokale productielocatie? Bekijk ons assortiment voor labels. Of bestel meteen je geweven labels online, net als FEST Amsterdam.

Geweven labels bestellen 

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte over speciale acties,
updates en nieuwe producten

Ander product?

Op zoek naar emblemen, leren labels, lint, band of jacquard stoffen...

GA NAAR EE LABELS