Nieuws detail

20.10.2021 Nieuws

Schepers Bosman in the spotlight

De EE spotlights schijnen deze maand op modeontwerpers Schepers Bosman. Dit duo ontwerpt high-end pret-a-porter en staat bekend om hun "design by doing" esthetiek, denk aan zichtbare constructies, handgemaakte graphics en one-of-a-kind materialen. Alle collecties worden volledig gemaakt in Nederland, gepresenteerd tijdens de fashionweek in Parijs en voornamelijk verkocht in Japan. 

Van VOGUE tot de Volkskrant

VOGUE, ELLE, De Volkskrant en GLAMOUR: Het werk van Schepers Bosman is inmiddels zowat in élk belangrijk tijdschrift gepubliceerd. De modeontwerpers hebben dan ook niet zomaar een cv: er werd gewerkt bij Viktor & Rolf, Alexander van Slobbe en Christopher Kane. Daarnaast studeerde het duo in Arnhem, London en Parijs en zijn er samenwerkingen met Hacked By, PinqPonq en Auping.

Schepers Bosman over de samenwerking met EE:

“ Als Schepers Bosman werken we graag met jullie producten en kennis. Onze design waarden wat betreft Dutch design en lokaal geproduceerde stuks sluiten goed bij elkaar aan. Zelf mixen we het ontwerpen en het uitvoeren in onze eigen werkplaats.”

Leuk om te horen en op onze beurt blijven wij Schepers Bosman graag volgen voor hun inspirerende werk.

 

Meer Schepers Bosman >

Meer geweven labels bekijken >

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte over speciale acties,
updates en nieuwe producten

Ander product?

Op zoek naar emblemen, leren labels, lint, band of jacquard stoffen...

GA NAAR EE LABELS