Nieuws detail

24.01.2022 Nieuws

Vooruitblik 2022

Na enorme drukte in 2021 beginnen we 2022 goed! Langzaamaan lopen we weer in op onze planning en op schema. Hierdoor kunnen we bijna alle labels en hangtags weer met snelle levertijd (binnen 7 werkdagen) verzenden. Enkel op de geweven labels met witte ketting zit momenteel nog een iets langere levertijd van +/- 10 werkdagen. 

Binnenkort verkrijgbaar: Paptic

Hét duurzame alternatief voor plastic verpakkingen, Paptic, is binnenkort verkrijgbaar op EE Label Factory. De EE x Paptic verpakking is dan in kleine aantallen te koop vanuit onze voorraad. Paptic is het duurzame alternatief voor plastic verpakkingsmateriaal. Met als andere voordelen dat het recyclebaar is, FSC-gecertificeerd, scheur- en waterbestendig is en het bespaart volume en gewicht vergeleken met karton. Dit betekent minder transport van lucht, meer plek in de transportbusjes en dus minder rijden en mínder CO2 uitstoot. Houd onze website en nieuwsbrief in de gaten!

Nieuwe producten EE Label Factory 

Ook zijn we op de achtergrond hard bezig met het verbeteren van onze service. En het uitbreiden van ons assortiment labels en hangtags. Naast maatlabels, accessoires en verpakkingen kun je straks ook geweven band, grotere labels en zelfs emblemen bestellen. Nu al verkrijgbaar bij ons moederbedrijf EE Labels. Straks ook snel en eenvoudig via EE Label Factory.

Tips of feedback?

Heb jij nog tips of feedback voor EE Label Factory? We werken continu aan verbetering van onze service. Wie weet kunnen we je suggesties snel toepassen. Graag horen we van je via Kiyoh

 

 

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte over speciale acties,
updates en nieuwe producten

Ander product?

Op zoek naar emblemen, leren labels, lint, band of jacquard stoffen...

GA NAAR EE LABELS