Nieuws detail

20.04.2022 Nieuws

Expert advies: input gevraagd voor lancering nieuwe rubriek

Tips voor het uploaden van je ontwerp staan al heel lang online. Ook vind je handige blogs op EE Label Factory met uitleg over de verschillende producten.

Wel zo handig om precies te weten wat het verschil tussen een gedrukt en geweven label is. En of je beter voor digitale druk of hoogdruk kunt kiezen. Ook vertellen we de voor- en nadelen van gedrukte biologische labels en geweven biologische labels. Mis jij nog technische informatie? Laat het ons weten en we schrijven ook daarover een artikel.

Nieuw: Tips voor de start van een eigen merk

Heel veel merken bestellen labels bij EE Label Factory. Soms met heel veel ervaring, voor anderen is een merk starten helemaal nieuw. Extra tips voor een flitsende start van je merk zijn dan wel zo prettig.

Een eigen merk beginnen?

Om onnodige fouten te voorkomen start EE Label Factory een nieuwe rubriek. In samenwerking met experts, waaronder business coach Maurice Groenteman, beantwoorden we vragen van merkeigenaren. Wat jij liever eerder had geweten, toen je startte met je bedrijf. Denk aan het bepalen van de eindprijs, onnodige fouten bij het ontwerpen van je logo of input voor je marketingstrategie.

Wat had jij destijds, toen je startte met je bedrijf liever al geweten? Laat het ons weten door je input te mailen naar: info@eelabelfactory.com

 

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte over speciale acties,
updates en nieuwe producten

Ander product?

Op zoek naar emblemen, leren labels, lint, band of jacquard stoffen...

GA NAAR EE LABELS