Nieuws detail

30.11.2022 Nieuws

Nieuw bij ons zusterbedrijf Nominette: logostickers

Nominette is ons zusterbedrijf, dat is gespecialiseerd in het weven van labels speciaal voor DIY’ers en startende merken.

Naast geweven labels en naamstickers, produceert Nominette nu ook stickers met eigen logo. Deze logostickers zijn perfect voor DIY-ers of (startende) merken die een sticker willen met daarop een eigen ontwerp, foto of logo. Ideaal als sluitstickers op je verpakking of pakketje, of leuk als finishing touch op je handgemaakte creatie. De ronde stickers zijn van hoge kwaliteit en worden gedrukt op mat papier voor een extra luxe uitstraling. 100% gemaakt in België!

Onze logostickers zijn geschikt voor vrijwel elke foto of logo. Dus superhandig als je zelf aan de slag gaat. Wees lekker creatief met jouw design voor de logostickers.

De logostickers hebben een doorsnee van 35mm en zijn verkrijgbaar vanaf 24 stuks, waarbij je 3 vellen van elk 8 stuks ontvangt.

 

Hoe bestel ik logostickers?

Als je een logosticker met eigen design wilt bestellen, doorloop je gemakkelijk de stappen op onze website. Upload jouw kant en klare logobestand inclusief 3mm afloop, controleer de simulatie, kies het gewenste aantal en rond de bestelling af door je gegevens in te vullen en af te rekenen. Zo simpel is het!

Als je je jouw stickers op een werkdag bestelt voor 15.00 uur, worden ze de volgende werkdag al verzonden (tenzij besteld i.c.m. een geweven product). Bestel ook jouw eigen logostickers!

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte over speciale acties,
updates en nieuwe producten

Ander product?

Op zoek naar emblemen, leren labels, lint, band of jacquard stoffen...

GA NAAR EE LABELS