Nieuws detail

24.05.2023 Nieuws

Geweven emblemen bij EE Label Factory

Emblemen met eigen logo of ontwerp

Zoek je een embleem met eigen ontwerp of logo? Geweven emblemen zijn ideaal als branding materiaal. Als esthetische eyecatcher op kleding of ander textiel, of functioneel op (werk)kleding bij bijvoorbeeld de douane, politie, defensie, brandweer, beveiliging of op kleding voor (sport)verenigingen zoals voetbal- en scoutingclubs.

Groot of klein, naaibaar, strijkbaar of direct te plakken? In de shop kun je kiezen voor verschillende bevestigingsmogelijkheden. Kies voor een koude kleeflaag, waarmee je het embleem gemakkelijk direct kunt opplakken, een warme kleeflaag, waarmee je het embleem op je product kunt strijken, of een vlieslaag waardoor je je embleem kunt opstikken.

Lage aantallen

Net als de geweven en bedrukte labels, werkt EE Label Factory ook voor de geweven emblemen met een lage minimale afname. Je bestelt je eigen geweven emblemen al vanaf 100 stuks.

Geweven emblemen bestellen

Het bestellen van je eigen emblemen is heel eenvoudig. Kies het gewenste formaat, het aantal kleuren (maximaal 8) en upload je ontwerp als vectoren bestand. Voordat we je emblemen produceren ontvang je een werktekening ter goedkeuring. Kom je er niet helemaal uit, raadpleeg dan onze upload instructie of contacteer onze klantenservice

Onze geweven en bedrukte labels bestel je met een zeer snelle levertijd. De geweven emblemen zijn een speciaal product, en hebben daarom wat extra productietijd nodig, bijvoorbeeld als je de emblemen uitgelaserd wenst in een speciale vorm. Reken daarom op een levertijd van 3 werkweken.

Duurzame emblemen

De emblemen van EE Label Factory worden in onze eigen fabriek in Nederland op een duurzame manier geproduceerd. EE Label Factory weeft met gerecycleerde garen gemaakt van PET-flessen en is de éérste Europese labelfabrikant met het duurzame STeP-by OEKOTEX certificaat, wat staat voor duurzame textielproductie. Meer weten over onze duurzame keuzes? Lees het hier

 

Bestel direct jouw geweven emblemen via onze website

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte over speciale acties,
updates en nieuwe producten

Ander product?

Op zoek naar emblemen, leren labels, lint, band of jacquard stoffen...

GA NAAR EE LABELS