Nieuws detail

04.11.2019 Nieuws

In de spotlight: FEMMITUDE zet familietraditie voort

Een loopbaan in de verzekeringswereld en daarnaast je eigen kledingmerk op de markt zetten. Sara de Frene uit het Belgische Waregem doet het, en met succes. FEMMITUDE is hard bezig om zich vanuit haar eigen Waregem te vestigen als succesvol kledingmerk met een hippe twist. De naam FEMMITUDE staat voor vrouwen met attitude.

Gevoed door de dagelijkse dilemma’s van ‘wat moet ik nu weer aan’, ‘naar welke klant moet ik nu weer toe’ en ‘welk weer is het vandaag’, besloot Sara haar passie voor mode en kleding te volgen en haar eigen label op te zetten. FEMMITUDE staat voor elegante en unieke kleding voor tijdens en na het werk.

DRIVE

Sara’s familie is (net als de familie Evers) ook al tientallen jaren actief in de textielindustrie, begonnen bij haar opa in 1956. Hierover vertelt Sara vertelt: ‘FEMMITUDE is dan ook een ode aan mijn overleden grootvader, een levensgenieter in hart en nieren. Een hart op de juiste plek, een hart voor kledij.’

De collectie wordt met zorg en aandacht geproduceerd omdat iedere vrouw uniek is.
Kledingstukken worden in beperkte oplage gecreëerd en blijven toch toegankelijk voor iedereen, wat FEMMITUDE tot een uniek concept maakt.

LABELS

Bij elegante en unieke kledij hoort natuurlijk ook een mooi label. EE Label Factory was Sara’s keuze: ‘Ik heb jullie bedrijf online gevonden en begon ook met een positief gevoel door de duidelijke opbouw van jullie webshop. De applicatie voor het labelontwerp is overzichtelijk en gestructureerd. Indien ik een vraag had over de kleur en kwaliteit, kon ik altijd terugkijken bij het online platform.’

Super om Sara’s feedback te ontvangen en we zijn blij dat FEMMITUDE voor herbestelling onze webshop weer weet te vinden.

GET TO KNOW MORE

FEMMITUDE wordt online verkocht of op afspraak na het werk. In november opent FEMMITUDE een pop-up shop, in het West-Vlaamse Waregem. Voor meer informatie zie de FEMMITUDE website.

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte over speciale acties,
updates en nieuwe producten

Ander product?

Op zoek naar emblemen, leren labels, lint, band of jacquard stoffen...

GA NAAR EE LABELS