Nieuws detail

04.10.2019 Nieuws

In the spotlight: 1/OFF Paris (re)made

Connecting the past with the future

Een van de mooiste merken die we dit jaar ontdekten: 1/OFF Paris, een modelabel geworteld in de upcycle beweging. Elk item is handgemaakt in het Parijse atelier. Hier wordt fun met formeel gecombineerd, en lef met catwalk.

Aan ons de eer om een aantal 1/OFF labels en lint te ontwikkelen, wat gebruikt wordt om de items te customizen. 

ONE OF A KINDS: Elk item uniek

In plaats van denken in collecties “dropt” 1/OFF unieke kledingstukken. Als je in het bezit bent van een item, weet je zeker dat niemand met hetzelfde kledingstuk rondloopt. “Dat maakt het speciaal voor ons om te maken en voor onze klanten om te dragen”.
1/OFF creaties worden ge(her)maakt van vintage kledingstukken, afkomstig en zorgvuldig uitgezocht over de hele wereld.

LEUK DETAIL: BURBERRY ÉN 1 OFF PARIS

EE Labels is al sinds 1900 actief in de modebranche als label leverancier! Met Burberry als een van de meest gerenommeerde klanten in het archief. In de collecties van 1OFF komt heden en verleden weer samen: de vintage Burberry labels worden aangevuld met het moderne 1OFF paris "remade" detail. 

INCLUSIVE TO ALL HUMANS

Strictly for (fe)males: De ontwerpen worden niet specifiek gemaakt voor mannen of vrouwen. De ontwerpen zijn voor alle mensen. Immers; iedereen is een 1/Off. Bekijk de website van 1/OFF Paris voor de nieuwste drops of maak een afspraak voor fitting in Amsterdam of Parijs.

Zelf labels ontwerpen >

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte over speciale acties,
updates en nieuwe producten

Ander product?

Op zoek naar emblemen, leren labels, lint, band of jacquard stoffen...

GA NAAR EE LABELS