Nieuws detail

19.11.2019 Nieuws

De labels voor je collectie vergeten? Wij leveren binnen 7 dagen

Het einde van het jaar nadert en je wilt graag nog voor 2020 je nieuwe collectie klaar hebben. En dan kom je erachter dat je ook nog labels en hangtags voor in je kleding nodig hebt.

EE Label Factory biedt een super snelle levertijd, zonder daarbij in te leveren op kwaliteit. Omdat wij een eigen fabriek hebben en onze klantenservice meertalig is combineren wij deze snelle levertijd met persoonlijke service. Van het moment van bestellen tot aan de verzending, het hele proces staat volledig onder controle in eigen huis.

Zelf je bestand uploaden, wij controleren het

 Het bestellen van je eigen labels en hangtags gaat eenvoudig en snel. Je upload je eigen beeldmerk en zet de bestelling in gang. Onze designstudio controleert en beoordeelt jouw aangeleverde artwork nog dezelfde dag en zet dit om in een jacquardontwerp. Dat wordt doorgestuurd naar de wevers en met de juiste garens direct op de machine gezet en aangeknoopt.

De laatste stap in ons proces is het snijden en vouwen van de labels op de door jou gekozen manier, vervolgens worden je labels ingepakt in EE doosjes. Deze worden diezelfde dag nog naar jou verzonden. Zo garanderen wij een levertijd van slechts zeven werkdagen, uniek in onze business.

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte over speciale acties,
updates en nieuwe producten

Ander product?

Op zoek naar emblemen, leren labels, lint, band of jacquard stoffen...

GA NAAR EE LABELS