Nieuws detail

28.01.2020 Nieuws

In the spotlight: Urban Poetry intimates

Bijzondere verhalen van klanten die perfect aansluiten bij onze visie: maandelijks lichten we een klant uit. Deze maand de beurt aan Urban Poetry intimates, een organic lingeriemerk uit Amsterdam.

Made in NL

Ieder item van Urban Poetry intimates wordt met aandacht gemaakt in een atelier in Nederland. Voor de collectie wordt er gewerkt met speciaal geselecteerde duurzame materialen, allemaal afkomstig uit Europa. Kwaliteit en de essentie van de materialen staan centraal in zowel het product zelf als de productie

Keuze voor EE Labels

Duurzaamheid, kwaliteit en sociale verantwoordelijkheid zitten in het DNA van Urban Poetry intimates. Daarom is de match met EE Labels ook zo goed. Bij Urban Poetry geloven ze in transparantie en open communicatie, waar komen de producten vandaan en wat is de impact van het merk op zowel het milieu als sociaal vlak. 

Teruggave aan planeet en mensheid

Urban Poetry gelooft in een systeem waarin men niet alleen neemt maar ook teruggeeft aan de aarde en betrokken mensen. Voor elk 50e verkochte item plant het merk twee bomen. Daarnaast gaat 1% van de omzet naar Femmes For Freedom.

Labels van natuurlijk materiaal

De duurzame labels die wij maken voor Urban Poetry zijn gemaakt van organisch katoen, ook de lingerie is gemaakt van natuurlijke materialen. Hierdoor sluiten de labels volledig aan bij de wensen van het merk. Een mooie samenwerking tussen twee bedrijven die continu werken aan een duurzame wereld. Urban Poetry is verkijgbaar via de webshop: https://www.urbanpoetryintimates.com Bekijk hier onze labels van organisch katoen: https://www.eelabelfactory.nl/Druklabels

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte over speciale acties,
updates en nieuwe producten

Ander product?

Op zoek naar emblemen, leren labels, lint, band of jacquard stoffen...

GA NAAR EE LABELS