Nieuws detail

25.05.2020 Nieuws

In the spotlight: EZATA | going the extra mile

Alles uit het leven halen, kansen pakken en doelen bereiken “by going the extra mile” dat is waar lifestyle merk EZATA voor staat. Dit Groningse lifestyle merk weet onze webshop telkens opnieuw te vinden. Waarom? Volgens oprichter Sander vanwege “altijd snelle levering en goede kwaliteit!”, mooie woorden met dank aan onze snelle service. Net als EZATA staan wij voor “making it happen” met onze levertijd van 7 werkdagen – mogelijk dankzij onze duurzame productie in Nederland. 

 

MATERIAAL EN MILIEU

Het DNA van EZATA: kwaliteit, duurzaamheid en comfort. Alle materialen worden met aandacht gekozen. De katoenen items zijn gemaakt van organic cotton, producten met polyester bestaan voornamelijk uit gerecycled polyester – dit alles met het oog op een circulaire economie.  

De gehele productielijn voldoet aan strenge voorwaarden dus ook de labels van gerecycled polyester, gemaakt in Nederland in onze STeP-by Oekotex gecertificeerde fabriek. 

 

FEEL THE ADRENALINE

EZATA is een adrenaline lifestyle brand, met de focus op alles uit het leven halen. Living your dream, reaching your goals. En adrenaline voelen tijdens alles wat je doet. Als je de foto's op de EZATA instagram bekijkt kom je hiervoor wel in de stemming: https://www.instagram.com/ezatastore/

EZATA LABELS

Het brand label van EZATA is gemaakt van gerecycled polyester in onze STeP-gecertificeerde fabriek. Een luxe kwaliteit, netjes afgewerkt want ultrasoon gesneden waardoor het label niet irriteert maar juist zachte kantjes heeft. 


Bekijk hier meer voorbeelden van deze mooie kwaliteit geweven label.

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte over speciale acties,
updates en nieuwe producten

Ander product?

Op zoek naar emblemen, leren labels, lint, band of jacquard stoffen...

GA NAAR EE LABELS