Nieuws detail

04.09.2020 Nieuws

Kickstart voor DIVAPOWER, het eerste duurzame tienermodemerk

Duurzaamheid en de mode-industrie… daarover is al veel geschreven en gezegd. Maar speelt duurzaamheid ook al onder jongeren?

Verschillende kinderkledingmerken gebruiken biologisch katoen met GOTS-certificaat. Want katoen voelt zacht aan en is een natuurlijke materiaal, fijn voor die zachte babyhuid.

Maar of tieners of pubers nadenken over het materiaal of de productielocatie van een kledingstuk? DIVAPOWER steekt hier een stokje voor.

Divapower is 100% duurzaam

Wat duurzaamheid precies inhoudt voor Aaliyah, oprichtster van Divapower? Dit houdt in dat kleding op een eerlijke manier gemaakt is. Dat mensen goed betaald krijgen en niet mishandeld worden. Duurzaamheid houdt ook in dat de stoffen zonder chemicaliën gemaakt zijn, want die zijn slecht voor je huid.

Hiervoor ging Divapower op zoek naar de juiste, duurzame leveranciers in Europa. Zo kwam ze bij EE Labels terecht voor haar labels.

Alle items van Divapower worden gemaakt van natuurlijke vezels. Logisch dus dat ook voor het label gekozen is voor natuurlijk materiaal, namelijk biologisch katoen met GOTS-certificaat. Aaliyah helpt mensen met tips voor een duurzame levensstijl, schrijf je via haar website gratis in voor een 21 daagse verduurzamings-challenge!

Chique, maar stoere kleding

Als klein meisje riep Aaliyah al “Divapower”, nu lanceert de 13-jarige Aaliyah haar eigen kledinglijn. Divapower staat voor kracht en zelfvertrouwen. Hiermee wordt geen prinsessengedrag bedoeld maar juist hard werken en vertrouwen in jezelf!

Benieuwd naar de Divapower producten? Neem een kijkje op de webshop van Divapower.

Ook op zoek naar duurzame labels van biokatoen? Bestel hier >

Meer nieuws

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte over speciale acties,
updates en nieuwe producten

Ander product?

Op zoek naar emblemen, leren labels, lint, band of jacquard stoffen...

GA NAAR EE LABELS