Kledinglabels met logo: bestellen vanaf 250 stuks voor €299,84

Vraag een gratis sample zakje aan!

Een zinvol merkverhaal. Dat regel je bij EE Label Factory. Zorg dat je kleding een herkenbare identiteit krijgt door je kleding te voorzien van taffet geweven kledinglabels met logo of door een kledinglabel met logo te bedrukken. Een fijn extraatje? De labels prikken niet op de huid. Wel zo prettig. Je wilt je klanten tenslotte niet wegjagen. Bestel vandaag nog jouw kwaliteit kledinglabels met logo en til je kledinglijn naar een nog hoger niveau met onze luxe labels.START MET ONTWERPEN

Instructievideo's weeflabels

Bekijk voorbeelden

Ontwerptips geweven labels

EE Labels is leverancier van:

      

Certificering:                

      

 

 

 

Voorwaarden kledinglabels met logo

Vanuit de overheid is zijn er regels opgesteld voor kledinglabels voor producten die uit meer dan 80% uit textiel bestaan. Kledingetiketten moeten voldoen aan de volgende voorwaarden:

 

Weet je al naar welk type labels je op zoek bent? Naast de kledinglabels met logo kun je nog meer logo's samenstellen: geweven labels, druklabels, hangtags en maatlabels.

Duurzaam kledinglabel met logo naar wens ontwerpen

Voor thuiswerkers, zelfstandige ondernemingen en zelfstandige kleermakers gelden bovenstaande voorwaarden niet. Breng je kleding op de markt? Dan is het noodzakelijk dat je alle voorwaarden kunt afvinken. Maak je geen zorgen over het eerste punt. Wij zorgen voor een duurzaam en leesbaar kledinglabel met logo. Zorg jij voor de rest? Bij EE Label Factory bestel je hoge kwaliteit kledinglabels die je kunt aanvullen met relevante informatie over jouw merkartikelen. Maak de labels persoonlijk door kledinglabels met logo’s te ontwerpen. Zo weet je zeker dat je klanten niet misgrijpen wanneer ze fan zijn van jouw merk. Maak gebruik van onze handige ontwerptool om jouw kledinglabel met logo geheel naar wens te ontwerpen.

Wij zijn trots op meer dan 100 jaar vakmanschap. Maar we zijn ook trots op:

 

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte over speciale acties,
updates en nieuwe producten

Ander product?

Op zoek naar emblemen, leren labels, lint, band of jacquard stoffen...

GA NAAR EE LABELS