Label T-shirt
binnen 7 werkdagen verzonden!

Een nieuwe lading aan T-shirts is in de maak. De T-shirt worden helemaal gemaakt volgens je creatieve ontwerp. Je kruipt even snel achter de laptop, want de labels voor T-shirts moeten nog besteld worden. Labels voor T-shirts zijn maar een klein onderdeel van het product. Toch heeft een label T-shirt meer toegevoegde waarde dan je zou denken. Een T-shirt met label creëert naamsbekendheid en het geeft je kledingstuk een professionele look. Ook kun je bepaalde instructies of informatie plaatsen op het T-shirt label. Ontwerp zelf het T-shirt label. In een mum van tijd is het T-shirt label ontworpen en besteld. Wij begrijpen dat de vaart erin gehouden moet worden. Daarom doen wij onze uiterste best om zo snel mogelijk de labels voor T-shirts jouw kant op te sturen. In maar liefst 7 werkdagen worden de labels T-shirts al aan de transporteur aangeboden. Dat is razendsnel.
   

START MET ONTWERPEN

Instructievideo's weeflabels

Bekijk voorbeelden

Ontwerptips geweven labels

 

EE Labels is leverancier van:

      

Certificering:                

      

 

 

 

Labels T-Shirt ontwerpen: zo werkt het

Hoe werkt het ontwerpen van labels voor T-shirts precies? Het klinkt misschien ingewikkeld, maar met onze ontwerptool gaat het supersnel en eenvoudig. Volg de 6 eenvoudige stappen:

1.    Selecteer de vouwwijze Labels voor T-shirts kun je op verschillende manieren vouwen. Kies uit eindvouw of middenvouw (2 opties middenvouw mogelijk) 

2.    
Kies de gewenste stof uit Al onze stoffen zijn superzacht. Geen huidirritaties. Kies uit bio-katoen, NewLife garen (rPET), gerecycled polyester satijn (digitale druk) of gerecyclede polyester satijn (hoogdruk). 

3.    
Bepaal de maten Hoeveel ruimte heb je nodig? En wat voor formaat vind je passend bij de label T-shirt? Kies uit de beschikbare formaten. 

4.    
Upload het logo Tijd om te shinen.Upload je eigen logo in het juiste bestandstype. 

5.    
Kies de kleuren Zorg voor duidelijke en contrasterende kleuren. Licht op donker. Donker op licht. 

6.    Bepaal de aantallen De labels T-shirts zijn vanaf 250 stuks al te bestellen. In onze ontwerptool kun je tot 8000 stuks bestellen. Wil je meer dan 8000 labels voor T-shirts? Vraag dan een offerte aan. Wij regelen het voor je.

Bij EE Label Factory kun je onder andere katoenen kleding labels voor je T-shirts bestellen. Wil je zeker zijn van de kwaliteit, vraag dan een gratis sample zakje aan!

Profiteer van onze voordelen

T-shirt met label heeft vele voordelen. Labels voor T-shirt bestellen bij EE Label Factoryheeft nóg meer voordelen:

·      Gratis sample zakje: wil je de kwaliteit checken, vraag dan een gratis zakje met voorbeeldlabels aan
·      Meester in het vak: ruim 120 jaar ervaring in het maken van labels
·      Duurzame productie: wij streven naar zo duurzaam mogelijke producten
·      Snelle bezorging: binnen 7 werkdagen worden labels T-shirts al aan de koerier aangeboden

 

Hoe gaaf is dat, een kledinglabel met eigen logo. Voor in je T-shirts. Juist voor T-shirts zijn er een scala aan mogelijkheden. Het voordeel van merklabels maken bij EE Labels Factory is dat je het ontwerp in eigen hand hebt. Zo wordt elke label echt jouw label. Waar je trots op kunt zijn. 

 

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte over speciale acties,
updates en nieuwe producten

Ander product?

Op zoek naar emblemen, leren labels, lint, band of jacquard stoffen...

GA NAAR EE LABELS