Labels 

Vanaf € 299,84 voor 250 stuks

Labels zijn onmisbaar wanneer je in grote getalen kleding of andere stoffen producten ontwerpt. Een eigen label geeft je product een professionele look. De klant of toekomstige gebruiker ziet in één oogopslag wie de kleding heeft ontworpen en wat de instructies zijn. Tenminste, als de labels duidelijk zijn. Ontwerp je eigen labels in onze ontwerptool. Wij zorgen ervoor dat je labels met eigen tekst er op-en-top professioneel uitzien. Beloofd. 

Labels bestellen kan bij ons met de hoogste snelheid. In 6 eenvoudige stappen kun je de labels ontwerpen. Bij EE Label Factory krijgen je labels een design waar je ‘u’ tegen zegt. En dat is niet voor niets: bij indrukwekkende kleding horen net zo indrukwekkende labels voor fashion. 

Let op! Levertijden zijn tijdelijk langer ivm sluiting van onze productie van 3 tot 14 augustus. Bedankt voor je begrip en een fijne vakantie!

START MET ONTWERPEN

Instructievideo's weeflabels
Bekijk voorbeelden

Ontwerptips geweven labels

EE Labels is leverancier van:

      

Certificering:                

      

Duurzaam geproduceerd (OEKO-TEX STeP-certificaat)

Wij vinden het belangrijk dat onze labels op een duurzame wijze geproduceerd zijn. Al jarenlang zetten wij ons in voor duurzame producten. Labels bestellen kan bij ons met een gerust hart. Waarom? EE Labelshecht waarde aan duurzaamheid én Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Wij realiseren dat op de volgende manieren:

·      100% groene stroom: onze weefmachines draaien op 100% groene stroom

·      Certificaten: wij leggen de lat hoog en streven naar de hoogste duurzame normen. Wij zijn het 1steEuropese labelfabrikant met het duurzame textielproductie certificaat. Daarnaast hebben we OEKO-TEX STeP -certificaat op het 3elevel weten te bereiken.

·      Duurzame producten: wij maken gebruik van Bio-katoen, NewLife garens en NewLife labels van gerecyclede PET-flessen. Eerlijk gemaakt en van gerecylede producten.

Breed assortiment aan labels

Wij hebben allerlei soorten labels in ons assortiment. 

·      Bedrukte labels

·      Geweven labels

·      Maatlabels

·      Waslabels

·      Duurzame labels

·      Metalen labels

·      PVC / Silicon Labels

·      Leren labels

·      Geborduurde labels

·      Biolabels

·      Labels van gerecycled garen

·      Brandvertragende labels

Gratis sample zakje

Nadat je het label ontworpen hebt, kun je de labels bestellen. Wil je eerst zelf ervaren hoe de labels eruit komen te zien? Vraag een gratis sample zakje aan. Zo kun je de kwaliteit checken voordat je de labels gaat bestellen. Profiteer ook van onze andere voordelen:

·      Snelle bezorging: de labels worden binnen 7 werkdagen aan de koerier aangeboden, dat is razendsnel. 

·      Vakkundig: met 120 jaar ervaring kunnen wij op professionele wijze de labels maken.

·      100% NL: de labels worden gemaakt in Nederland 

Hoe maak je de kledinglabels?

Het ontwerpen van jouw kledinglabel wordt steeds makkelijker. Lang leve de techniek. Het klinkt misschien ingewikkeld, labels maken. Gelukkig is dit bij EE Labelseen fluitje van een cent. Onze ontwerptool is enorm gebruiksvriendelijk en supersnel. Voor je het weet ben jij al bezig met het innaaien van de kledinglabels. En dat is top, want een label is een mega goede investering voor jouw merk. Wil je meer naamsbekendheid? Kledinglabel. En wel een duidelijke. En dáár zorgt EE Labelswel voor.

Bij ons kun je kiezen uit verschillende labels: 

·      Geweven labels

·      Gedrukte labels

·      Hangtags

·      Maatlabels

Het maken van een label kost weinig tijd. In 6 stappen wordt jou duidelijk uitgelegd wat de keuzes inhouden. Er zijn zelfs instructievideo’s beschikbaar voor elke stap – wij helpen je graag!

1.     Vouwwijze kiezen

Labels kun je op verschillende manier instikken. Kies daarom als eerste de vouwwijze. Je kunt bij de geweven labels bijvoorbeeld kiezen uit eind vouw(vaak gebruikt als neklabel), middenvouwen only cut. Welke vind je het meest geschikt voor jouw product?

 

2.     Bepaal het formaat

Selecteer als eerste de bandbreedte (de hoogte van je label). Vervolgens kies je de label lengte. Hoe groot wil je jouw tekst en logo op je label hangen? Zo kun je bepalen wat het juiste formaat wordt van jouw label. Kies je voor de druklabels? Dan krijg je een extra optie: de soort stof.

 

3.     Upload je logo

Bij deze stap is het belangrijk dat je de ware grootte uploadt. Anders gaat de kwaliteit van jouw mooie logo achteruit. Dat zou jammer zijn!

 

4.     Kies de kleuren

Wat wordt de achtergrondkleur van jouw label? Heb je een donkere hoofdkleur, kies dan voor een zwarte ketting. Heb je een witte hoofdkleur, kies dan voor de witte ketting. Zo komt jouw logo er het mooiste uit.

 

5.     Ultrasoon of dubbel wit

Al onze labels worden ultrasoon gesneden. Dit soort voor een fijne zachte rand. In deze 5estap kun je kiezen of je voor de extra optie dubbel wit gaat. Dit geeft een extra luxe uitstraling aan jouw kledinglabel.

 

6.     Aantal labels kiezen

Hoeveel kleding labels wil je maken? Je kunt vanaf 250 stuks al bij ons bestellen. 

 

 

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte over speciale acties,
updates en nieuwe producten

Ander product?

Op zoek naar emblemen, leren labels, lint, band of jacquard stoffen...

GA NAAR EE LABELS