Kledinglabels: Vanaf € 299,84 voor 250 stuks

Bij een nieuwe kledinglijn of nieuwe werkuniform horen natuurlijk ook nieuwe kledinglabels. Een kledinglabel wordt ook wel eens het visitekaartje van het merk genoemd. En dat is zeker niet voor zonder reden: klanten gaan jouw logo herkennen. En hoe bekender jouw merk wordt, hoe meer waarde mensen hieraan gaan hechten. Denk bijvoorbeeld aan de bekende sportmerken. Door een kledinglabel met logo aan de binnenkant van het kledingstuk te naaien, zijn mensen het gaan herkennen. 

Maak gebruik van onze ontwerptool. Hier wordt je in slechts 6 stappen naar jouw nieuwe kledinglabel geloosd. Zo kun je de vouwwijze kiezen, maar ook jouw eigen logo toevoegen aan jouw kledinglabel. Of vind je het tof om een pakkende slogan toe te voegen aan de kledinglabel? Een slogan blijft – als ‘ie indrukwekkend is -  bij jouw klanten hangen. En dat is precies wat je wilt.

 

START MET ONTWERPEN

Instructievideo's weeflabels
Bekijk voorbeelden

Ontwerptips geweven labels

 

EE Labels is leverancier van:

      

Certificering:                

      

 

 

 

 

Soorten kledinglabels

EE Labels geeft jou de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende soorten kledinglabels. Zo kun je zelf bepalen welke je het beste bij jouw kledingstuk vindt passen. 

 

Wil je voor een label logo gaan? In onze online tool kun je diverse labels maken, waaronder kledinglabels. Met of zonder logo.

Wat is de levertijd voor kledinglabels?

Onze kledinglabels worden binnen 7 werkdagen bezorgd. En dat is razendsnel. Dit komt omdat de labels in onze eigen fabriek gemaakt wordt. Ons vakkundig team gaat vol passie en plezier aan de slag met het maken van jouw nieuwe kledinglabels. Over vakkundig gesproken, wat wil je met 120 jaar ervaring? Vanaf 1900 is EE Labelsdag aan dag bezig met het verbeteren van hun producten. En op het resultaat zijn wij meer dan trots.

Wil je ervaren waarom onze klanten EE Labelsgemiddelde van 9.3 geven? Vraag een gratisvoorbeeldzakje aan en ervaar zelf de topkwaliteit.

Kledinglabels maken: binnen 7 werkdagen bezorgd

De afgelopen weken ben je druk in de weer geweest met het ontwerpen van de nieuwe kledinglijn. Het resultaat mag er zijn. Alleen rest nog één belangrijke taak: kledinglabels maken. Met een indrukwekkende kledinglabel zet je een stempel op jouw werk. Verras toekomstige klanten door een opvallend mooie kleding label te maken. Professioneel en zijdezacht. 

Is labels voor kleding maken ingewikkeld? Nee, met onze eenvoudige ontwerptool is jouw kledinglabel zo gemaakt. Kledinglabels maken gaat supersnel: in 7 stappen kun je jouw ontworpen kledinglabels al bestellen. Wij leiden je stap voor stap door de eenvoudige ontwerptool heen, zodat je snel je eigen kledinglabel kunt maken.

In 7 stappen je eigen kledinglabel

Kledinglabels laten maken kost maar heel weinig tijd. Dankzij onze eenvoudig ontwerptool. Hoe dit werkt? Wij leggen graag uit hoe labels maken voor kleding werkt:

1.    Selecteer de vouwwijze

De kledinglabels kun je op verschillende manieren vouwen. Kies de vouwwijze die bij je kledinglabel past: only cut, eindvouw of middenvouw (in zijnaad te stikken).

2.    Bepaal het materiaal

Welk materiaal past het beste bij jouw kledinglabels? Je kunt kiezen uit bio katoen, gerecycled polyester satijn (digitale druk) en gerecycled polyester satijn (hoogdruk). 

3.    Bepaal het formaat

Hoe breed of hoe lang je de kleding labels laat maken, is helemaal aan jou. Afhankelijk van welk materiaal je gekozen hebt in stap 2, kun je uit verschillende maximale breedtes en lengtes kiezen. De breedte kan minimaal 10mm of maximaal 70 mm worden. De minimale lengte is 34mm en de maximale lengte is 161mm.

4.    Upload je logo

Één van de mooiste momenten bij het kledinglabels maken. Eindelijk het logo uploaden waar jij zo trots op bent. Let erop dat je in de ware grootte upload. De toegestane bestandextenties zijn: tif, psd, jpg, gif, png en bmp.

5.    Kies de kleuren

Welke ondergrond krijgt de kledinglabel? Kies voor contrasterende kleuren wanneer je kleding met labels gaat maken. Licht op donker, donker op licht. Zo is het kledinglabel ook goed leesbaar voor de toekomstige klanten. En dat is wat je wilt!

6.    (eventuele) extra opties

Afhankelijk van of je geweven labels gekozen tijdens het ontwerpen zijn er nog extra opties beschikbaar zoals dubbel wit – voor een extra wit kledinglabel. 

7.    Kies de aantallen

Kledinglabels maken is makkelijker dan gedacht, dat heb je zelf zojuist ervaren. Bestel nu de door jou ontworpen kledinglabels. Vanaf 250 stuks te bestellen. Tot 8000 stuks. Wil je meer dan 8000 stuks kledinglabels maken? Vraag dan een offerte aan.

 

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte over speciale acties,
updates en nieuwe producten

Ander product?

Op zoek naar emblemen, leren labels, lint, band of jacquard stoffen...

GA NAAR EE LABELS