Labels met logo: bestellen vanaf 250 stuks voor €299,84

Vraag een gratis sample zakje aan!

Je bent trots op je bijna uitgebrachte kledingcollectie. Want je hebt er super hard voor gewerkt en nu is het – op één belangrijke stap na – tijd om je kledinglijn of kussencollectie de deur uit te doen. Zie je het al voor je, hoe klanten vol enthousiasme jouw product omarmen? Zo zit je even lekker te dagdromen. Maar, zoals gezegd: er mis nog één belangrijke stap. De labels met logo. Door onze labels met logo aan de binnenkant van de kledingstukken te naaien, maak je indruk op jouw klanten. Een logo op je kledinglabel komt namelijk super professioneel over. En klanten zijn – zonder dat ze het doorhebben misschien – gevoelig voor mooie logo’s. Ligt jouw logo al klaar voor de start? Start dan snel onze ontwerptool en ontwerp zo de meest indrukwekkende label mét logo.


START MET ONTWERPEN

Instructievideo's weeflabels
Bekijk voorbeelden

Ontwerptips geweven labels

 

EE Labels is leverancier van:

      

Certificering:                

      

 

 

 

Duurzaamheid voorop

Stoffen labels met eigen logo zijn heel geliefd bij onze klanten. Wellicht heb je jezelf er wel eens op betrapt dat een label met logo best veel met je doet. Je herkent het, kunt het ergens aan linken en het straalt professionaliteit uit. Een label met logo is daarom een slimme zet voor jouw onderneming. Duurzaamheid is ook zoiets. Steeds meer mensen zijn hier gelukkig mee bezig en voelen zich ook fijner wanneer ze weten dat een product duurzaam is. Geweven labels zijn bijvoorbeeld heel populair als labels met logo.

EE Labels is de 1ste Europese Labelfabrikant met het duurzame textielproductie certificaat. Ook jouw labels met logo wordt zo duurzaam mogelijk gemaakt. De inkt voor jouw label met logo is Oekotex-gecertificeerd. Zo weet je zeker dat de inkt veilig en eerlijk is. Wist je dat onze weefmachines 100% draaien op groene stroom? Super duurzaam dus! Of je nu labels fashion zoekt of labels voor ander soorten klanten, duurzame labels maken altijd indruk.

120 jaar meester in het vak

De labels met logo worden vol passie gemaakt in onze eigen fabrieken in Nederland. Wij houden van korte lijntjes, zo weet jij als klant het beste waar je aan toe bent. Bestel bij EE Labels Factory profiteer van de volgende voordelen: 

 

Weet je al wat voor soort labels met logo je wilt bestellen? Kledinglabels met logo kun je eenvoudig bestellen in onze online tool.

 

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte over speciale acties,
updates en nieuwe producten

Ander product?

Op zoek naar emblemen, leren labels, lint, band of jacquard stoffen...

GA NAAR EE LABELS