Kledinglabels van biokatoen: vanaf 250 stuks

Het voelt letterlijk en figuurlijk goed aan. Dan hebben we het natuurlijk over kledinglabels van biokatoen. Want niet alleen de kwaliteit gaat met grote sprongen vooruit, óók aan de wijze van produceren is aandacht besteed. Steeds meer ondernemers willen namelijk maatschappelijk verantwoord ondernemen. Anders gezegd: duurzaam ondernemen.

Kies jij of je opdrachtgever ook voor duurzaam ondernemen, dan mogen de labels van biokatoen natuurlijk niet ontbreken in de kledingstukken. De uiteindelijke gebruiker van het kledingstuk – of ander type stoffen product – zal het zijdezachte karakter van de biokatoen label waarderen. Want hoe vaak komt het niet voor dat een kledinglabel tóch schuurt of prikt. Met een biokatoen kledinglabel zorg je voor kwaliteit. Ontwerp daarom in onze online ontwerptool zelf je kledinglabel. Zo maak je écht indruk op je klanten.


BESTEL WEEFLABELS VAN BIOKATOEN

BESTEL DRUKLABELS VAN BIOKATOEN

Lees alles over labels van biokatoen

Ontwerptips voor biolabels

EE Labels is leverancier van:

      

Certificering:                

      

 

 

Labels van biokatoen, wat zegt dat

Op zoek naar katoenen kleding labels? Biokatoen valt dan ook onder de mogelijkheden. Als je je bezig houdt met duurzaamheid en het verhogen van de kwaliteit van een kledingstuk, dan wil je graag weten wat de kledinglabel van biokatoen nu exact inhoudt. En gelijk heb je. Daarom leggen wij graag aan je uit wat er nu zo biologische is aan onze kledinglabels biokatoen.

Gratis Sample zakje en meer voordelen

Ontwerp zelf je biokatoen kledinglabel. Dit kan eenvoudig in onze ontwerptool. In een paar klikken heb je de kleur, de vouwwijze, het logo en het aantal bepaald van je labels. Profiteer ook van deze voordelen:

EE Label Factory levert biologische kledinglabels. In diverse uitvoeringen. Kijk eens naar de geweven labels goedkoop. Ook met biokatoen verkrijgbaar. Ideaal!

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte over speciale acties,
updates en nieuwe producten

Ander product?

Op zoek naar emblemen, leren labels, lint, band of jacquard stoffen...

GA NAAR EE LABELS