Katoenen kledinglabels: vanaf 250 stuks

Communiceer je eigen merk of het merk van je opdrachtgever op tassen, mutsen, accessoires en kleding. Met een katoen label op je zelfontworpen kleding wordt ieder kledingstuk stijlvolle manier gepromoot. Tussen de kledingrekken of tijdens een conferentie. Een mooie bedrukte katoenen label valt overal op. Voeg eens een stukje design toe aan je creatie door zelf katoenen labels te maken. Dat doe je met onze handige configurator.

START MET ONTWERPEN

Instructievideo's weeflabels
Bekijk voorbeelden

Ontwerptips geweven labels

 

EE Labels is leverancier van:

      

Certificering:                

      

 

 

Label katoen zonder kriebel in hoge kwaliteit

Stijlvol zijn ze: onze bedrukte katoenen labels. Maar met stijlvol alleen kom je er niet. Naast stijlvol, zijn onze labels gemaakt van het meest zachte katoen denkbaar. Last van een kriebel op je rug is voorgoed verledentijd. Laat bedrukte katoenen kleding labels zonder gekriebel nu net een pré zijn voor veel afnemers. 

Katoenen labels bedrukken

De meest unieke kledingstukken maak je zelf. Nóg unieker worden ze door de nieuwe orders van katoenen labels te voorzien. Voor kleding uiteraard, maar ook voor andere stoffen items. Dat wordt een stuk leuker met een door jezelf gefabriceerde label katoen. Mogelijkheden te over als het gaat katoenen labels bedrukken. Kies je favoriete kleur, een mooi lettertype en voorzie de etiket of label van katoen van een symbool of logo. Zo ontwerp jij in een handomdraai bedrukte katoenen labels als kers op de taart van je nieuwe bestellingen.

Kies uit lettertypes als Kristen, Halo Handletter, Jokerman, Helvetica en Portago.

Er zijn twee type katoenen labels labels voor kleding, namelijk een label met een eindvouw of een label met een middenvouw. Per type zijn er vier mogelijkheden qua design. Zo kan je je kleren precies labelen zoals je zelf wilt!

Als je een type katoenen kleding label hebt gekozen, kan je doorgaan met de inhoud. Wat wil je erop hebben staan? Afhankelijk van het type label dat je hebt gekozen, kan je de tekst invoeren. Bij katoenen labels met een eindvouw verschilt dit van één tot drie regels tekst. Bij bedrukte katoenen labels met middenvouw kun je het label halverwege vouwen. Aan de linkerzijde op het design kunnen 1-3 regels tekst worden geplaatst. Vervolgens is het ook mogelijk om aan de rechterzijde van het design 5 regels tekst te plaatsen.

De volgende stap is om wassymbolen te plaatsen. Let op: dit kan alleen bij labels voor kleding met een middenvouw. Je bent verplicht om in de juiste volgorde 5 wassymbolen toe te voegen. Kies heel gemakkelijk welke van toepassing zijn voor jouw kleding. 

Kies de kleur van de ondergrond van je katoenen kleding labels.

Je kunt kiezen uit 15+ kleuren. tip: houd rekening met het kleurcontrast!

Tip: Kies voor biologische labels - ook wel organische labels genoemd. Deze zijn van goede kwaliteit en op een maatschappelijk verantwoorde manier geproduceerd.

Katoenen labels bestellen

Katoenen labels bestellen gaat heel eenvoudig. Uiteraard zul je eerst wat stappen door moeten lopen in de gebruiksvriendelijke configurator voor jouw bedrukte katoenen labels. Onze online tool wijst je de weg om de mooiste katoenen labels te bedrukken. Zowel voor in het kledingstuk als daarbuiten. Voordat je de bestelling doorvoert is het de bedoeling dat je achter de ingevoerde gegevens staat. Zorg dat de kleuren elkaar complementeren. Kies voor jouw label katoen dus niet voor een roze label op een rode achtergrond. Maar kies voor een lichte achtergrond met een donkere bedrukking. Of andersom uiteraard. Zo weet je zeker dat je kledinglabels in de smaak vallen bij je klanten.

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte over speciale acties,
updates en nieuwe producten

Ander product?

Op zoek naar emblemen, leren labels, lint, band of jacquard stoffen...

GA NAAR EE LABELS