Naailabels met eigen logo: in 7 werkdagen verzonden!

Naailabels – ook innaailabels genoemd – zijn ideaal om jouw kleding te voorzien van bijvoorbeeld jouw merknaam. Onze labels zijn super makkelijk in te stikken of te naaien. Net wat je handiger vindt. Natuurlijk weet jij dit als geen ander, maar voor de marketing is het erg belangrijk dat jouw merk duidelijk op het kledingstuk of de tas te zien is. Klanten hechten hier waarde aan en gaan jouw opvallend mooie naailabel met logo steeds weer herkennen. Je kunt het ook zo zien: op een schilderij zet je ergens onderin een krabbel met jouw handtekening / schildersnaam, zodat iedereen weet: dit prachtige kunstwerk is écht door hem of haar gemaakt. Bij kleding ligt dat krabbeltje zetten natuurlijk net iets anders – zou jammer zijn van de kleding - maar omdat jouw product een ware creatie is, verdient het ook een stijlvol label. 

START MET ONTWERPEN

Instructievideo's weeflabels

Bekijk voorbeelden

Ontwerptips geweven labels

 

EE Labels is leverancier van:

      

Certificering:                

      

 

 

 

Eenvoudig in te stikken

In onze ontwerptool kun je de naailabels helemaal personaliseren. Maak hem precies zoals jij het wilt. Kies de stijl die goed bij jouw merk past.  En, ook niet onbelangrijk, plaats de bestelling pas als jij tevreden gevoel hebt bij het ontwerp van de innaailabels. Nog een beetje twijfel over de stof zelf? Vraag dan een gratis voorbeeldzakje aan. Hier zitten een aantal naailabels in, zonder opdruk of iets dergelijks. Zo kun je zelf ervaren hoe de stof aanvoelt. Overtuigd? Top, dan is het tijd om de bestelling te plaatsen. Ons team gaat hard aan de slag voor jou, want binnen 7 werkdagen kun jij al beginnen met het innaaien of instikken van de innaailabels. Het naaien van de labels is gelukkigpiece of cake. Met een paar eenvoudige steken zit de label al op z’n plek en heb jij een prachtige kleding label of label met logo als naailabel. 

Voordelen van EE Naailabels

Heb je jouw naailabel al ontworpen in onze ontwerptool? Goed bezig. Wist je trouwens al dat je vanaf 250 stuks de naailabels kunt bestellen, tot maar liefst 8000 stuks? Wil je er meer dan 8000? Dat kan zeker. De eerste 4000 stuks vallen binnen 7 werkdagen op de deurmat en de overige innaailabels volgen zo snel mogelijk met de nalevering. Super handig!

Dit is ook zo fijn aan EE naailabels:

 

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte over speciale acties,
updates en nieuwe producten

Ander product?

Op zoek naar emblemen, leren labels, lint, band of jacquard stoffen...

GA NAAR EE LABELS