Etiketten bestellen vanaf 250 stuks voor €299,84 

Nog even de laatste loodjes en dan is je nieuwe kledinglijn of ander product klaar voor gebruik. Of klaar voor de verkoop. Bij de puntjes op de i zetten hoort onder andere het ontwerpen en bestellen van etiketten. Etiketten bevatten maar een klein deel van het product, maar heeft toch veel invloed op de verkoop en naamsbekendheid. Met kledingetiketten zet je als het ware een handtekening op je ontwerp. Zo weet de koper of de toekomstige gebruiker door wie het kledingstuk is ontworpen. Zorg ervoor dat de kledingetiketten of wasetiketten er indrukwekkend uitzien. Hoe? Heel eenvoudig. Door je etiketten te maken in onze eenvoudige ontwerptool. Wij garanderen de hoogste kwaliteit en een supersnelle levering van maximaal 7 werkdagen.

START MET ONTWERPEN

Instructievideo's weeflabels

Bekijk voorbeelden

Ontwerptips geweven labels

 

EE Labels is leverancier van:

      

Certificering:                

      

 

 

 

Ontwerp zelf de etiketten

Het voordeel van zelf etiketten maken is dat het écht jouw etiket wordt. Geheel naar smaak en wens. De huisstijl van je onderneming kun je ook toepassen op het etiket. Etiketten ontwerpen in onze ontwerptool heeft onder ander als voordeel dat je etiketten met logo kunt bestellen. Ontwerp etiketten met een gerust hart, want wij garanderen de hoogste kwaliteit. Je kunt de etiketten voor verschillende doeleinden gebruiken:

Etiketten maken in 6 stappen:

1.    Kies de vouwwijze

Etiketten kun je in verschillende modellen bestellen. De vouwwijze bepaalt grotendeels het model. Er zijn 4 vouwwijze beschikbaar: eind vouw, middenvouw zijwaarts, middenvouw bovenzijde of only cut. 

2.    Selecteer de juiste maat

De hoogte van het etiket – ook wel bandbreedte genoemd – en de breedte kun je in deze stap bepalen. Het formaat van het etiket hangt af van de grootte van de tekst en het logo. 

3.    Upload je logo

Het is mogelijk om een etiket met logo te bestellen. Een logo op je etiket geeft karakter en herkenning. Let erop dat je het logo in ware grootte upload. Zo zorg je voor de beste kwaliteit.

4.    Kies de gewenste kleuren

Zorg ervoor dat de kleuren contrasteren. Witte tekst op een donkere achtergrond bijvoorbeeld. Zo is de tekst ook goed leesbaar voor je toekomstige klanten. 

5.    Ultrasoon of dubbel wit

De ultrasoon snijtechniek zorgt ervoor dat de etiketten een aangename zachte rand krijgen. Heb je als achtergrondskleur wit gekozen, dan is het raadzaam om in deze stap voor ‘dubbel wit’ te kiezen. Dubbel wit zorgt ervoor dat je figuurkleur niet doorschijnt. 

6.    Kies het aantal etiketten

Je kunt de etiketten van 250 stuks tot maar liefst 8000 stuks bestellen. Wil je eerst een voorbeeld van dit etiket? Voor €75,- kun je een sample bestellen van het etiket dat je zojuist ontworpen hebt.

Snelle bezorging en meer voordelen

Etiketten bestellen kan snel en voordelig bij EE Label Factory. Profiteer van onze voordelen:

Wil je graag etiketten bestellen van textiel? Kijk dan eens bij onze textieletiketten. Of pak het gelijk next level aan: kies voor textiel labels met logo.

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte over speciale acties,
updates en nieuwe producten

Ander product?

Op zoek naar emblemen, leren labels, lint, band of jacquard stoffen...

GA NAAR EE LABELS