Organische labels kleding

Vanaf €187,73 voor 250 stuks

Denk je ook na over hoe we de aarde een stukje mooier kunnen maken? In de kledingindustrie wordt bijvoorbeeld overgegaan op biologische kleding. Daar hoort zonder twijfel een organische label bij! Een biologische kledingstuk met een niet-organische label, dat wringt ergens, toch? Gelukkig kiezen steeds meer klanten en ook fabrikanten zelf voor organische labels.

De juiste label vinden voor kledingstukken of andere stoffenproducten kan nog een hele uitdaging zijn. Zeker je op zoek bent naar organische labels voor kleding. Gelukkig ben je hier aan het juiste adres voor organische labels, die je ook nog eens zelf samen kunt stellen.

BESTEL ORGANISCHE WEEFLABELS VAN BIOKATOEN

BESTEL ORGANISCHE DRUKLABELS VAN BIOKATOEN

Lees alles over labels van biokatoen

Ontwerptips voor biolabels

EE Labels is leverancier van:

      

Certificering:                

      

 

 

 

Organische labels samenstellen in deze stappen

Wil je duurzame kledinglabels maken, kies dan voor organische labels. Bepaal zelf de stijl, maat en opdruk. Zo wordt de organische label écht helemaal de label die bij jouw kledingstuk, tas of kussen past. Hoe gaaf is dat? Je eigen ontwerpen label voor kleding.

Het samenstellen van de labels organisch is met onze online tool heel eenvoudig. Jij bepaalt in een paar klikken hoe de organische label eruit komt te zien en wij stellen deze vervolgens met zorg samen.

Wat is een organische label precies?

Een organische label is een andere benaming voor biologische label. Kies je voor een organische label, dan kies je voor kwaliteit. Onze organische labels zijn namelijk van biologisch katoen gemaakt, mét GOTS-certificaat. GOTS staat voor Global Organic Textile Standard en stelt eisen als:

Handig voor jou om te weten: de organische labels van katoen met GOTS-certificaat bestaan voor 100% uit katoen. Onze organische labels  - ook wel eco label genoemd - staan bekend om haar duurzaamheid, kwaliteit en stijl. Stel zelf je etiket of label van organisch materiaal samen, en profiteer van deze voordelen:

 

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte over speciale acties,
updates en nieuwe producten

Ander product?

Op zoek naar emblemen, leren labels, lint, band of jacquard stoffen...

GA NAAR EE LABELS