Eco labels voor kleding: vanaf 250 stuks

Niet alleen het resultaat van een kledinglabel is voor jou – of voor je klant – belangrijk, maar ook de mate van de ecologische voetafdruk. De keuze voor een ecologische kledinglabel is dan ook een geheel logische keus. Bij EE Label Factory kun je voor organisch katoen kiezen dat gecertificeerd is met de GOTS certificering. Dat betekent:

  • Biologische katoenteelt – zonder chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest
  • Aanwezig waterbeheerplan voor de telers
  • Milieueisen voor het verwerkingsproces
  • Eisen voor de arbeidsomstandigheden
  • Milieuvriendelijke verpakking

Eco labels voor kleding van bio katoen, dat klinkt voor velen als muziek in de oren. Ontwerp nu snel je eigen eco kledinglabel en maak indruk op je klanten.


BESTEL ECO WEEFLABELS VAN BIOKATOEN

BESTEL ECO DRUKLABELS VAN BIOKATOEN

Lees alles over labels van biokatoen

Ontwerptips voor biolabels

EE Labels is leverancier van:

      

Certificering:                

      

 

 

Bedruk je eco label met Oekotex-inkt

Om je nog meer in de feeststemming te brengen: de inkt die wordt gebruikt voor op je eco kledinglabel is Oekotex-gecertificeerd. Dit houdt in dat het productieproces van de inkt en de eindbewerking op een milieubewuste wijze is uitgevoerd. Dat is natuurlijk iets waar je mee kunt aankomen bij je B2B klanten.

Ben je een producent voor bedrijfskleding of voor kleding voor de consument? Bij EE Label Factory kun je heel eenvoudig zelf de ecologische kledinglabels ontwerpen. In onze online tool. Met deze labels weet je zeker dat je voldoet aan de eisen van je klanten.

Hoe het ontwerpen van de eco labels werkt?

Fan van de sustainable fashion labels? Je kunt in de online ontwerptool minimaal 250 tot maximaal 8000 labels bestellen. Meer is altijd mogelijk door een offerte aan te vragen.

Gratis sample zakje en meer voordelen

Je hebt de ontwerptool opgestart, maar je twijfelt nu of je de bestelling wilt plaatsen. Want eigenlijk wil je eerst weten hoe de label aanvoelt. Goed nieuws: dat kan! Vraag een gratis sample zakje aan en wij sturen de gewenste voorbeelden naar je toe. Wil je bij ons je label bestellen, dan profiteer je van deze voordelen:

 

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte over speciale acties,
updates en nieuwe producten

Ander product?

Op zoek naar emblemen, leren labels, lint, band of jacquard stoffen...

GA NAAR EE LABELS