Sustainable labels voor kleding: vanaf 250 stuks

Sustainable kledinglabels zorgen niet alleen voor heel fijne kwaliteit, ook het productieproces heeft op een duurzame en bestendige manier plaatsgevonden. En dát is precies wat je zoekt. Een sustainable kledinglabel dat goed is voor mens en natuur. Wellicht omdat je opdrachtgever hier expliciet om heeft gevraagd óf omdat jij zelf alleen maar sustainable kledinglabels wilt gebruiken voor je kledinglijn.

Bij EE Label Factory kun je sustainable kledinglabels bestellen. Sterker nog, je kunt deze zelf ontwerpen. In onze online tool kun je zelf aangeven hoe de label sustainable eruit komt te zien. Kies voor geweven bio katoen of voor druklabels biokatoen. Vanaf 250 stuks al te bestellen.


BESTEL SUSTAINABLE WEEFLABELS VAN BIOKATOEN

BESTEL SUSTAINABLE DRUKLABELS VAN BIOKATOEN

Lees alles over labels van biokatoen

Ontwerptips voor biolabels

EE Labels is leverancier van:

      

Certificering:                

      

 

 

Wat houdt een sustainable kledinglabel in?

Sustainable kledinglabels. Hiermee hebben we je nieuwsgierigheid weten te wekken. Maar, hoe duurzaam zijn onze labels sustainable eigenlijk? Laten we het proces van het begin tot het einde uitleggen:

Van A tot Z willen wij voor sustainable label voor in je kleding zorgen. Zodat jij met trots een ‘handtekening’ in je eigen kledinglijn kunt zeggen. Of namens je klant. EE Label Factory helpt graag verder in dit onderdeel van duurzaam ondernemen.

 

Gratis Sample zakje en meer voordelen

Stel zelf je sustainable labels samen in onze online tool. In een paar klikken heb jij de kleur, de vouwwijze, het logo en het aantal bepaald. Kom je er niet uit met het ontwerpen van een label? Wij zijn je graag van dienst.

Profiteer ook van onze andere voordelen:

 

Bij EE Label Factory kun je ook bedrukte katoenen labels bestellen. Van de hoogste kwaliteit!

 

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte over speciale acties,
updates en nieuwe producten

Ander product?

Op zoek naar emblemen, leren labels, lint, band of jacquard stoffen...

GA NAAR EE LABELS