Textiel labels
vanaf 250 stuks

De kleding of kussenslopen zijn al bijna gereed om afgeleverd te worden. Maar één ding ontbreekt nog. De textiel labels bestellen is er bij ingeschoten. Door alle drukte. Zoek je textiellabels die snel geleverd kunnen worden én van hoge kwaliteit zijn? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij produceren de textiel labels met zorgvuldig uitgekozen producten. Onze textiele labels zijn superzacht en worden door al onze klanten met open armen ontvangen. Textiel labels maken is met onze ontwerptool een fluitje van een cent. Personaliseer je textiellabel en verras de potentiële klanten met een professionele textiel label. 

Let op! Levertijden zijn tijdelijk langer ivm sluiting van onze productie van 3 tot 14 augustus. Bedankt voor je begrip en een fijne vakantie!

START MET ONTWERPEN

Instructievideo's weeflabels
Bekijk voorbeelden

Ontwerptips geweven labels

EE Labels is leverancier van:

      

Certificering:                

      

Wij streven naar de beste kwaliteit

Textiel labels laten maken is in een mum van tijd gerealiseerd, maar hoe zit het met de kwaliteit? Onze textiellabels zijn van de hoogste kwaliteit en dat dankzij ruim 120 jaar ervaring. Al sinds 1900 zijn wij actief in het maken van labels – onder andere textiellabels. Wij passen de nieuwste ontwikkelingen toe en streven ernaar om zo snel en goed mogelijk textiel labels te maken. Daarnaast zijn wij de meest duurzame labelproducent van Europa.

Eenvoudig zelf ontwerpen

Textiel labels met eigen ontwerp kunnen gemaakt worden in onze ontwerptool. Deze tool is eenvoudig, snel en uitgebreid. Zo kun je naamlabels van textiel maken of een textiel label met logo. In 6 eenvoudige stappen is de textiellabel zo ontworpen:

1.    Kies de vouwwijze
2.    Selecteer de juiste maat
3.    Upload je logo
4.    Kies de gewenste kleuren
5.    Ultrasoon of dubbel wit
6.    Kies het aantal textiellabelsNadat je de stappen in de ontwerptool hebt doorlopen, kun je de textiel labels bestellen. De textiel naamlabels zijn in de ontwerptool vanaf 250 stuks te bestellen tot 8000 stuks. Wil je meer dan 8000 textiel labels laten maken? Vraag dan een offerte aan, bij ons kun je ook voor grotere hoeveelheden textiel labels maken.

Snelle bezorging en meer voordelen

Textiel labels bestellen? Profiteer dan gelijk van al onze voordelen:

·      Snelle levering: maar 7 werkdagen levertijd
·      Duurzaam gecertificeerd: wij streven naar de meest duurzame producten, met STeP-by Oekotex certificaat produceren wij ook duurzaam
·      Professionele kwaliteit: met ruim 120 jaar ervaring hebben wij de nodige vakmanschap ontwikkeld om uiterst professionele textiel labels te maken
·      Gratis sample zakje: ervaar de kwaliteit van de textiellabels en ontvang een gratis zakje met voorbeeldlabels.

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte over speciale acties,
updates en nieuwe producten

Ander product?

Op zoek naar emblemen, leren labels, lint, band of jacquard stoffen...

GA NAAR EE LABELS