Naametiketten: in 7 werkdagen verzonden!

De kledinglijn en de andere producten van stof zijn bijna gereed voor de verkoop. Alleen één taak moet nog afgerond worden en dat is de naametiketten bestellen. Onze naametiketten zijn van de hoogste kwaliteit en daarmee geschikt om indruk te maken op de potentiële klanten. Op de naametiketten kun je de bedrijfsnaam of de merknaam professioneel laten drukken. Naam etiketten is hetzelfde als een handtekening. Toekomstige gebruikers weten op deze wijze wie met zoveel passie dit product heeft ontworpen. Bestel nu naametiketjes, binnen 7 werkdagen kunnen ze al bezorgd worden. Maar, eerst de naametiketten ontwerpen in onze eenvoudige ontwerptool. 


START MET ONTWERPEN

Instructievideo's weeflabels

Bekijk voorbeelden

Ontwerptips geweven labels

 

EE Labels is leverancier van:

      

Certificering:                

      

 

 

 

Gratis sample zakje

Naam op etiketten zijn snel en eenvoudig te ontwerpen in onze ontwerptool. In 6 stappen ontwerp je de naametiket van je dromen. Bepaal zelf de vouwwijze en het formaat. Vervolgens kun je het bedrijfslogo met naam uploaden. Dit is een van de belangrijkste stappen van het ontwerpproces. Hier krijg je de kans om de merknaam en bedrijfsnaam op een professionele wijze te presenteren. Kies vervolgens de juiste kleuren. Kies voor contrasterende kleuren. Zo valt de naam op de etiketten extra op. Voordat je de naametiketten gaat bestellen, vraag een gratis sample zakje aan! Voorafgaand aan de bestelling ontvang je een zakje met voorbeeld naametiketten. Check op deze manier de kwaliteit van de naametiketten.

Enthousiast over de naametiketten? Tijd om de handmade labels te bestellen! Vanaf 250 stuks kun je al naametiketten bestellen. Grotere getalen nodig? Tot 8000 stuks kun je bestellen in onze ontwerptool. Meer dan 8000 stuks nodig? Vraag een offerte aan. Dan regelen wij de gewenste hoeveelheid naametiketten.

Profiteer van al onze voordelen

Naam op de etiketten? Creëer zo een professionele look en nóg meer naamsbekendheid. Bestel de naametiketten bij EE Label Factory en profiteer van deze voordelen:

·      Topkwaliteit: dankzij maar liefst 120 jaar ervaring
·      Snelle levering: binnen 7 werkdagen wordt de bestelling verzonden
·      Duurzame producten: wij zetten ons maximaal in voor duurzame producten en eerlijke arbeidsomstandigheden.
·      100% NL: al onze producten worden gemaakt in Nederland 
·      Gratis sample zakje: check de kwaliteit van de naametiket

 Bij EE Labels Factory kun je diverse etiketten bestellen. Kijk eens voor textiel labels eigen ontwerp, een kledinglabel of voor een design label. Van alle markten thuis!

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte over speciale acties,
updates en nieuwe producten

Ander product?

Op zoek naar emblemen, leren labels, lint, band of jacquard stoffen...

GA NAAR EE LABELS