Naamlabels kleding: Bestellen vanaf 250 stuks

De nieuwe kledinglijn wil je zo professioneel mogelijk presenteren. De kleding zelf moet er op-en-top uitzien. De kledingstukken moeten namelijk als warme broodjes over de toonbank gaan. Naamlabels kleding zijn een superbelangrijk marketing onderdeel. Je laat met naamlabels kleding een handtekening achter. Klanten gaan je naamlabels voor kleding herkennen. En uiteindelijk - dat is je streven - waarde hechten aan je merk. Naamlabels voor kleding zelf maken werkt heel eenvoudig. Start onze ontwerptool op en ontwerp in 6 eenvoudige stappen de naamlabels kleding. Je kunt de naamlabels kleding helemaal personaliseren zoals jij het wilt. Kies zelf de kleur, het formaat, de tekst en upload je logo.

 

START MET ONTWERPEN

Instructievideo's weeflabels

Bekijk voorbeelden

Ontwerptips geweven labels

 

EE Labels is leverancier van:

      

Certificering:                

      

 

 

 

Zijdezachte naamlabels voor kleding: geen huidirritaties

Onze naamlabels kleding zijn ideaal voor welk huidtype dan ook. Of je nu een kwetsbare huid hebt of een olifantenhuid. De naamlabels voor kleding worden namelijk ultrasoon gesneden. Door deze vliegensvlugge snijtechniek creëer je naamlabels kleding zónder scherpe randjes. De naamlabels voor in kleding voelen zijdezacht aan. Voorkom huidirritaties en – daaropvolgend – uitgeknipte naamlabels. Het zou toch erg jammer zijn als jouw naamlabel zonder pardon weer uit de kleding wordt geknipt. Daar is geen één label shirt voor bedoeld.

Onze naamlabels kleding zijn te bestellen vanaf 250 stuks. Heb je een grotere kledinglijn, dan kun je in de ontwerptool tot maar liefst 8000 stuks aan naamlabels kleding bestellen. Heb je meer dan 8000 stuks nodig? Geen probleem. Vraag dan een offerte aan, wij zorgen ervoor dat het gewenste aantal naamlabels kleding jouw kant op komen. Labels maken bij EE Label Factory? Wij ontzorgen je graag.

Meer dan 120 jaar ervaring

Wij zijn meester in ons vak. En dat zeggen we niet zomaar: sinds 1900 weten klanten ons te vinden voor welk merklabel dan ook, waaronder naamlabels voor in kleding. In al die jaren zijn we enorm ontwikkeld en gegroeid. Dat resulteert in heel veel vakkennis en deskundigheid. Je etiket of naamlabel voor in kleding worden dus op een uiterst deskundige manier geproduceerd. Dat is fijn om te weten! Profiteer ook van onze andere voordelen:

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte over speciale acties,
updates en nieuwe producten

Ander product?

Op zoek naar emblemen, leren labels, lint, band of jacquard stoffen...

GA NAAR EE LABELS