Labels voor kinderkleding: Vanaf € 269,24 per 250 stuks

Bij het maken van kinderkleding komt veel om de hoek kijken. Een creatief ontwerp op papier zetten, de juiste stoffen regelen en uiteindelijk het produceren van de kinderkleding zelf. Één belangrijk onderwerp – dat vaak over het hoofd wordt gezien – zijn de kinderkleding labels. Op labels voor kinderkleding kun je eenvoudig je eigen logo of merknaam neerzetten. Stik met een tevreden blik de labels in de kleding. Je zou het ook zo kunnen zien: een naamlabel kind is de kroon op je ontwerp. 

Ontwerp naamlabels voor de kleding van kinderen in onze eenvoudige ontwerptool. Ook labels voor babykleding kun je hierin ontwerpen. De maat van een label is afhankelijk van of je een kinderkleding labels of babykleding label maakt. Een label voor babykleding krijgt uiteraard een kleiner formaat. Goed nieuws: de labels voor kinderkleding kun je helemaal personaliseren. Dus óók de lengte en de breedte.

 

START MET ONTWERPEN

Instructievideo's weeflabels
Bekijk voorbeelden

Ontwerptips geweven labels

 

EE Labels is leverancier van:

      

Certificering:                

      

 

 

 

 

Zo werkt onze ontwerptool

Een label is dan wel een klein onderdeel van het kledingstuk, maar van grote waarde. Creëer meer naamsbekendheid en betreedt de markt met een uniek en professioneel kinderkleding label. In 6 eenvoudige stappen zijn de labels voor kinderkleding gemaakt.

  1. Kies de vouwwijze
  2. Selecteer het formaat
  3. Upload je logo
  4. Kies de gewenste kleuren
  5. Ultrasoon of dubbel wit
  6. Kies het aantal

Tevreden over het ontworpen label? Dan is het de hoogste tijd om te bestellen. Hoe eerder in huis, hoe eerder de lading kinderkleding verkocht kan worden. In de ontwerptool kan je kinderkleding labels vanaf 250 stuks tot 8000 stuks bestellen. Heb je meer dan 8000 kinderlabels of etiketten nodig? Geen probleem. Vraag dan een offerte bij ons aan voor de grote hoeveelheid labels voor kinderkleding.

Kinderkleding label binnen 7 werkdagen in huis

Bestel je label bij EE Label Factory en profiteer van al onze voordelen:

 

Je kunt uiteraard óók voor andere doeleinden een label maken. Wat dacht je van naamlabels voor kleding of juist een shirt label tag

Nieuwsbrief

Wees als eerste op de hoogte over speciale acties,
updates en nieuwe producten

Ander product?

Op zoek naar emblemen, leren labels, lint, band of jacquard stoffen...

GA NAAR EE LABELS